Bjørnetjenesten prøv lige at lyt med her

Gæsteblogger Kat Stephie, Der var ikke megen opbakning og jeg blev tit spurgt om jeg ikke skulle finde mig “et rigtigt arbejde”!

Dagens gæsteblogger er skønne Kat Stephie, jeg kender Kat igennem facebook og Selectedbloggers hvor vi begge to blogger. Kat er en helt fantastisk kvinde, og hun har været virkelig sød overfor mig i tabet af Balto, det betyder rigtig meget, når det kommer fra helt uventede kanter. Kat er en kvinde med mange jer i ilden hun blogger, optræder, laver musik og tv, jeg synes Kat er meget unik, og derfor skal I have lov til at komme lidt tættere på Kat 🙂

Hvornår begyndte din interesse for musikken og kommer du fra en musicals familie?

Så længe jeg husker tilbage har musikken betydet noget helt særligt for mig. Jeg var kun 5 år gammel første gang jeg sang på en scene, foran et publikum. Musikken er jeg ene om. Jeg har i hvert fald intet kendskab til, at der er andre sangere eller musikere i min familie og det har været svært at ville gå den vej af samme grund. Der var ikke megen opbakning og jeg blev tit spurgt om jeg ikke skulle finde mig “et rigtigt arbejde”!

Hvad er den ultimative bedste oplevelse du har haft med musikken?

Der har været uendelig mange fede oplevelser og det er meget svært at vælge, men der er to der står lidt mere ud! Som 16 årig sang jeg solo i en fyldt Tivolis Koncertsal med et gospelkor i rykken på 600 mand! Det var så vild en oplevelse! Og så selvfølgelig i 2009 da jeg deltog i Melodi Grand Prix med Sukkerchok for første gang! At synge live foran så stort et publikum og oveni knap 2.millioner seere, er ikke til at beskrive!

Du har lavet forskellige tv programmer kommer vi til at se mere til dig på tv?

Jeg er ikke færdig med Tv -langt fra. Jeg siger bare nej til en masse ting. Mit ønske er først og fremmest at være sangerinde og ikke en reality karakter, så er ikke interesseret i al mulig forskelligt. Jeg går faktisk med noget spændende oppe i ærmet, men kan desværre ikke gå mere ind i det endnu, men kan sige, vi ses snart på skærmen igen 🙂

Hvad er det bedste du har gjort for dig selv i livet? og hvad er det sværeste valg du har truffet?

Det er lidt svært at svare på -på det område er jeg meget Krebs! Gør glædeligt meget for andre og ikke meget for mig selv, og sådan har jeg det bedst. Hvis jeg skal sige noget, er min første tanke købet af min dejlig Jack Russell Terrier, Dexter! Han har en helt speciel plads i mit hjerte og fylder meget i mit liv. Det sværeste… Må klart være hver gang jeg siger farvel til et venskab. Desværre har jeg skulle gøre det mange gange.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Jeg kan ikke lide at spå om fremtiden, og jeg elsker mystik mere end vished. Intet vil være som nu om 5 år, og det er det der gør livet spændende!

julianeaxen.com

Tusind tak til Kat for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil følge Kat finder du hende på facebook her: Kat Stephie

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bjørnetjenesten prøv lige at lyt med her