Så er jeg landet på N 38

Gæsteblogger Kim Novaa, Vedr. min nye kærlighed, kan jeg kun sige, at vi idag lever i et tidløst samfund, så at dømme hinanden udfra fra alder er en svært forældet tankegang

Dagens gæsteblogger er Kim Novaa som er indehaver af skønhedsklinikken Klinik Qura. Kim kender jeg igennem facebook, og fordi jeg har været på hans klinik. Kim er en meget populær behandler, og derfor har jeg inviteret ham til at være dagens gæsteblogger, hvor vi skal høre om hans syn på skønhed og lidt om hans nye kærlighed.

Kim

Hvornår blev du interesseret i skønheds branchen?

Første gang jeg stiftede bekendtskab med begrebet forskønnelse var i min tid på Rigshospitalet, da vi her kørte et projekt med HIV smittede mænd der fik ilagt permanent filler i ansigtet, pga. manglende fedt volume, herefter undersøgte jeg mulighederne for at at arbejde med fillere og uddannede mig i i starten af år 2000.

Hvad er skønhed for dig?

Skønhed for mig er absolut at bevare det naturlige, forbygge men også tilføre ansigtet detajler, såsom eks. kindben, hage eller øger læbevolume.

Hvordan er det som mand at arbejde med at forskønne kvinder? 

At arbejde som mand i denne branche er jo helt fantastisk, kvinderne er meget tillidsfuld, og åbne for de muligheder der er. Jeg tror det er en stor fordel at være mandlig behandler, da vi jo ligesom arbejder udfra idealet om skønhed på det modsatte køn, og derved vil det jo være baseret på hvad man som man mand finder tiltrækkende hos kvinden. Mænd har også i dette sammenhæng også sans for nogle helt andre æstetiske detaljer.

Synes du man kan gå for langt med at forbedre ens udseende? hvor synes du grænsen går? 

Ja alt kan blive for meget, selvfølgelig må man gerne stræbe efter det perfekte, det skal bare ikke være sygeligt. man skal også forholde sig realistisk ifht. hvad er er muligt med denne type behandlinger. Jeg har meget skarpe etiske og moralske retningslinjer for mit arbejde, så nogle gange er der faktisk nogle der bliver sure på mig, og finder en anden klinik at blive behandlet på, fordi jeg siger nej.

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Mit bedste skønhedstip er faktisk sund fornuft at passe på sig selv, vi har kun denne ene krop, så den skal behandles godt, med sundkost, motion, nok søvn, ikke for meget sol, holde sig fra rygning, og faktisk være glad og lykkelig således end stress niveau er så lavt som muligt.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Jeg er 100 % stadig der hvor jeg er idag , ELSKER mit job :-).

Du har fået en ny kæreste som er noget yngre end dig, alderforskellen det er det alle snakker om, hvordan har du det med det? og hvordan har dine børn det med det?

Vedr. min nye kærlighed, kan jeg kun sige, at vi idag lever i et tidløst samfund, så at dømme hinanden udfra fra alder er en svært forældet tankegang. Fysisk kan du jo være 23 år og ældet som en på 45 år, for mit vedkommende er jeg 43 år, men ved fysiologiske tests er jeg ikke mere end 27 år, så kan ikke sige at det som sådan påvirker noget, og hvis man møder hinanden med respekt baseret på kærlighed og tillid, har kærlighed ingen alder og man kan have det ubeskriveligt dejligt sammen. Vil faktisk sige, at når man finder sammen med jævn aldrene kan det faktisk tit være præget af at der hurtigt kommer konfrontationer baseret på hinandens tidligere oplevelser i livet som erfaringsmæssigt kan relatere til negative oplevelser, og det har jeg prøvet, og gider det ikke mere. Så min oplevelse af kærlighed idag er så smuk, og jeg kan faktisk lidt undres at noget så komplekst kan være så simpelt og livsbekræftende.

Mine børn elsker elsker Laura, for hun er nu en del af familien, vi laver mad, handler ind og hun hjælper også børnene med lektier. min ældste datter som er 2 år ældre end Laura, kommer mere ud af det med hende som en veninde, så de hygger sig bare.

Kim og Laura

Tusind tak til Kim for at være dagens gæsteblogger, og for at dele ud af sine tanker omkring skønhed og kærlighed!

Hvis du vil følge Kim på facebook kan du gøre det her: Kim Novaa

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så er jeg landet på N 38