Fars dag hvad skal du finde på?

Gæsteblogger Maibritt Schnoor Warming webansvarlig hos byStroom, Det kan være svært at finde ventetøj, der både er smart OG behageligt

Dagens gæsteblogger er Maibritt Schnoor Warming, Maibritt arbejder som webansvarlig i firmaet byStroom. Bystroom.dk fandt jeg på nettet, da jeg kiggede efter noget lækkert graviditets tøj, jeg synes det er et fantastisk firma, og synes derfor også I skulle have muligheden for at høre mere om firmaet og møde Maibritt.

ByStroom.dk startede i 2008, af nuværende ejer, Judith Gerstrøm. Judith oplevede, at der var et stort behov for smarte pusletasker, i forhold til de der ofte følger med den barnevogn vi køber. Judith startede derfor med at lave pusletasker, og ventetøjet kom senere til i 2011, da hun hurtigt kunne se, at smart vente- og ammetøj også var en mangelvare. ByStroom?s vision er at lave pusletasker, der er så lækre, at de ikke behøver pakkes væk, når baby bliver blefri, samt lave ventetøj, der kan bruges både før, under og efter graviditeten. ByStroom udvider løbende sortimentet, senest har vi lavet store flotte tyl skørter i mange flotte farver ? og der er naturligvis masser af nye ideer på tegnebrættet.

julianeaxen.com

Hvad er den største udfordring for gravide i forhold til at finde behageligt tøj og stadig føle sig smart?

Hos byStroom oplever vi, at den største udfordring for gravide, i forhold til tøj er, at det generelt er svært at finde ventetøj, der kan bruges under hele graviditeten. Det kan være svært at finde ventetøj, der både er smart OG behageligt og derfor kan den kommende mor nemt komme til at føle sig utilpas. Rigtig mange gravide kvinder har ikke lyst til at gå på kompromis med deres stil, når de bliver gravide ? dog har de heller ikke lyst til at bruge en formue på tøj, de kun kan bruge i en kort periode. Derfor har vi hos byStroom lavet en kollektion af ventetøj, der efter graviditeten stadig kan bruges, da alle styles har den indbyggede ammefunktion. Ligeledes er kollektionen prismæssigt i den lave ende, så alle kan være med.

Hvad er byStrooms bestseller indenfor graviditets tøj?

Der er mange bestsellere i byStrooms amme- og ventetøjs kollektion. Men hvis jeg skal fremhæve nogle, så er det helt sikkert Nancy jumpsuit, Oda long dress, Marikka pants og Medina blouse. Med disse fire styles er du rigtig godt dækket ind til enhver lejlighed. Derudover er alle vores tanktops også rigtig populære, ligeledes Omega leggings, som også er svære at undvære i en graviditet. Alle styles er laves i et blødt materiale, der vokser med maven.

Du er selv mor til to, hvilke udfordringer havde du under din graviditet i forhold til mode?

Jeg var så heldig, at jeg ?kun? tog 10 kg på under begge mine graviditeter. Men den største udfordring var helt klar at finde bukser. Jeg er en jeans pige, så mine lavtaljede jeans kunne heldigvis sidde under maven et pænt stykke hen i graviditeten – dog måtte jeg tage elastik trickset i brug, så bukserne liiiiige kunne bruges lidt længere tid ? Da elastikken var ved at springe, syntes jeg det var et problem at finde bukser, hvor det stykke, der sidder op over maven hverken var for stramt eller for løst og stadig kunne dækkes af en trøje. Jeg var desværre gravid før byStroom kom på markedet med ventetøj – ellers er jeg ret sikker på, at ville ha? levet i Marikka pants, som er virkelig lækre og på ingen måde strammer nogen steder.

Er der noget særligt man skal være opmærksom på når man køber graviditets tøj?

Det vigtigste når man køber graviditetstøj er, at det skal være tøj du føler dig godt tilpas i, for du kommer til at bruge det rigtig meget. Tøjet skal føles behagelig alle steder, især hen over maven. Desuden er det også vigtigt, at tøjet kan vokse med maven, så det kan bruges i en længere periode.

Hvad vil du personligt anbefale som et must have stykke tøj under graviditeten?

Et must have under graviditeten er helt klar bukser, der bare er bløde og lækre, og som sagt ikke strammer nogle steder. Her er Marikka pants helt suveræne. Jeg har en del veninder, der især har været glad for kjolerne, der sidder tæt om maven og desuden er rigtig gode til amning efter fødslen. Som sagt ville jeg ønske, at byStroom?s ventetøjskollektion havde været på markedet, da jeg var gravid, så havde jeg sluppet for mange tøjkriser :-).

julianeaxen.com

Tak til Maibritt for at være dagens gæsteblogger.

Hvis du vil se flere lækre ting fra byStroom finder du dem på facebook her: ByStroom

Instagram: bystroomdk

Hjemmeside: byStroom.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fars dag hvad skal du finde på?