Nu er det ingen hemmelighed mere

Gæsteblogger Malene Lykke fra Et ton cash, “Det er det værste ved reality, man skal hele tiden sættes i bås”

Idag har jeg Malene Lykke på som gæsteblogger. Malene har vi senest set i reality programmet Et ton cash, men Malene har lavet tv i rigtig lang tid, hun har haft utallige roller i musikvideoer og reklamefilm. I 2010 var Malene med i programmet “Cougarkvinderne – Jagten På Ungt Kød” og det var der Malene startede med at lave reality tv. Jeg kender selv Malene fra reality verdenen og hun er skøn, kærlig og fantastisk kvinde.

CougarKvinderne

Hvad betyder det for dig at lave reality tv?

Reality var jo for mig et springbræt til at blive set mere, så jeg lettere kunne få det netværk jeg ønskede mig, for at tiltrække mere opmærksomhed når jeg lavede velgørenheds arrangementer. Finanskrise og velgørenheds arrangementer var en svær kombination, og så sagde flere venner at reality kunne være vejen, og jeg gør jo alt hvad jeg kan for at kunne hjælpe, så hvis reality var løsningen, så skulle det da prøves.

Hvilke tv programmer har du medvirket i?

Et Ton Cash sæson 1 2014 Tv3, Kødkataloget sæson 2, Cougarkvinderne- Jagten På Ungt Kød Tv2, Tv2 Zulus Store Dating Show, Mettes Mix – Kanal Kbh., Krimi 5, Aftenshowet DR1, Godaften Danmmark Tv2, Hjælp Mit Hus Skal Sælges Tv3, For Lækker Til Love Tv3, Syg Med Sex Tv2, Utallige musikvideoer, reklame og oplysningsfilm og MEGET mere.

Du er jo noget ældre end de andre deltagere ofte er i de reality programmer du medvirker i, hvordan har du det med det og er der ikke mange fordomme?

Min alder har aldrig spændt ben for mig tværtimod. Men jo fordomme er der rigeligt af, andre må jo synes det de vil, jeg har haft en fantastisk rejse, og har nu oplevelser med i bagagen, som jeg absolut ikke ville have været foruden. Jeg holder på, at vi skal leve livet mens vi kan….Jeg vil ikke vågne op en dag, og ærgre mig over alt det jeg sagde nej til: Jeg siger hellere JA tak 🙂

Vil du gerne fortsætte med at lave reality tv?

Hvis det rigtige tilbud dukker op, kan jeg ikke love at jeg siger nej, jeg elsker jo at lave tv, det er en stor del af mig!

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Om 5 år vil jeg rigtig gerne være et helt andet sted i mit liv, men dog stadig være den samme Malene jeg er indeni. Jeg har lige fået nyt lækkert jon (udenfor tv branchen), og hvis jeg nu er heldig så finder jeg MANDEN, som ikke er for ung af alder, men ligeså ung som mig af sind, og så kan jeg endeligt slippe af med til-navnet Cougar! Det er det værste ved reality, man skal hele tiden sættes i bås, og det er en kamp at slippe af med det label man får.

HUSK nu at leve DIT liv, som du vil…. selvom andre måske mener noget andet…

Malene Lykke

Tusind tak til Malene for at dele sine tanker om reality livet, og lade os komme lidt tættere på hende privat ?

Hvis du vil følge Malene kan du fra 1/6 se mere på hendes nye hjemmeside: Malene Lykke

Her finder du Malene på facebook : Malene Lykke 

 

 

 

 

 

1 kommentar

 • Goddag kære Juliane,

  igen et meget spændende indlæg. Du har haft mange gode den sidste tid.
  Fordomme, at komme i båse, at blive fastlåst osv. det er vist typisk LILLE DK.
  Håber på lidt forandring.

  Men jeg tænkte nu på dig Juliane, kunne du ikke tænke dig a nyde denne weekend på Ledreborg Livsstilsmesse?
  Vi har fået en bunke fribilletter, som kan vindes på bloggen lige NU:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/ledreborg-livsstilsmesse-fribilletter.html

  Virker linket ikke, så tryk på mit navn, så ses vi der:-)
  Hilsner fra Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er det ingen hemmelighed mere