Farvel til mine get aways i Jylland

Gæsteblogger Maria Dam, “Jeg skal ikke være dommer for hvad der er rigtigt og forkert. Men jeg kan give råd og vejledning”

Dagens gæsteblogger er skønne Maria Dam. Maria er indehaver af klinikken Maria Dam kosmetisk klinik i Roskilde, hvor jeg får lavet læber, botox og filler. Maria er helt fantastisk dygtigt, og jeg har fået virkelig meget ros for mine læber, efter jeg har fået dem lavet hos Maria. Så idag svare Maria på spørgsmål om skønhed, og hvad skønhed er for hende.

14606330_319590271733717_1075639270347264117_n

Hvornår blev du interesseret i skønheds branchen?

Det var lidt en tilfældighed, at jeg kom ind i skønheds branchen. Efter at havde været sygeplejerske på en intensiv neonatalafdeling på Rigshospitalet (for tidligt fødte og syge nyfødte børn) i ca. 6 år. Trængte jeg til lidt “luftforandring”, det er en hård og barsk afdeling at arbejde på. Jeg blev ansat på Nygart Privat hospital, som idag nok mest er kendt for bryst operationer. Her blev jeg kosmetisk behandler. Jeg lavede laser behandlinger, BOTOX og filler behandlinger. Og jeg fandt ud af, at det var sjovt, spændende og et tilfredsstillende job – det er en fornøjelse at gøre andre glade. Og her fik jeg en stor interesse i alt hvad der hører til i skønheds branchen.
Hvad er skønhed for dig?

Skønhed for mig, er klart når man hviler i sig selv – det er ikke løgn at skønhed kommer først og fremmest indefra. Når det så er sagt, så er skønhed også – at man er velplejet, når øjne, hud og hår stråler og at man passer på sig selv og sit ydre.
Hvad er dit bedste skønheds tip?

Mit bedste skønheds tip, er klart at passe på sin hud (krop). Altid huske, at rense makeup af dagligt og vaske ansigt og evt. bruge en god creme. Kan absolut anbefale Exuviance produkter – jeg er blevet fan. Og bruger kun produkter herfra. De er fyldt med frugtsyre og alt det din hud har brug for. Men udover det – så må mit absolutte skønheds tip klart være, at hjælpe sin hud lidt på vej i forhold til den Hyaluronsyre (sukkerstof) som vi jo bekendt mister med tiden/alderen. Med det mener jeg, at en filler behandling kan optimere din hud, til at producere ny celler/collagen – og samtidig er det en indsprøjtning af hyaluronsyre som vores hud rigtig godt kan lide. Det er som at give huden fugt indefra – og det er der ingen cremer der kan.

Hvad gør du selv for at holde dig så smuk?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg drikker alt for meget cola… Men jeg sørger for, at jeg for det meste spiser sundt. Men er absolut ikke fanatisk. Jeg elsker at træne crossfit – men har også perioder hvor jeg ikke for trænet. Men det vigtigste for mig, i forhold til at se frisk og sund ud er helt klart en kombination af, de rigtige produkter og BOTOX/filler behandlinger med måde.. helt klart med måde. For jeg mener stadig, også selvom jeg er i den branche jeg er i. At skønhed først og fremmest kommer indefra. Hvis man ikke har det godt, så kan det ses på dit ydre.

Hvad er din holdning til yngre og yngre piger vælger at få botox, filler osv.?

Jeg bliver faktisk tit spurgt ind til, omkring min holdning til yngre piger og kosmetiske behandlinger. Først og fremmest skal man være fyldt 18 år før man kan få en kosmetisk behandling. Desuden skal man også til en forundersøgelse, og herefter have mindst 2 dages betænkningstid før en evt. behandling. Når det så er sagt, så er man meget ung når man er 18 år. Specielt når jeg selv nærmer mig de 40 år… Jeg skal ikke være dommer for hvad der er rigtigt og forkert. Men jeg kan give råd og vejledning. For mig, er mine behandlinger i princippet et “visitkort” ud ad til. Derfor, er det selvfølgelig vigtigt, at jeg kan stå indenfor det jeg laver. De fleste har en sund og fin holdning til kosmetiske behandlinger. Og ønsker først og fremmest, et naturligt og harmonisk resultat. Det gælder også for unge piger. Selvfølgelig oplever jeg indimellem, at det kan tage en smule overhånd – og der er da også få der ønsker resultatet lidt “unaturligt”. Det kan vel sammenlignes lidt med dem som ønsker meget store brystimplantater i forhold til deres udgangspunkt/krop.

Har du en grænse i forhold til dit arbejde?

Jeg har klart en grænse i forhold til mit arbejde. Jeg kan ikke stå indenfor, at behandle med BOTOX hvis ikke indikationen er til stede. Dvs., hvis ikke der er grundlag for en behandling. Det er også derfor, at man inden en behandling altid skal til en forundersøgelse – og i forhold til BOTOX, skal det foregå hos lægen. Vi har til flere, specielt yngre piger sagt nej til, at behandle med BOTOX hvis ikke der var en rynke at se. Det samme gælder for filler (Juvederm), hvis jeg bliver spurgt om, at behandle noget – som jeg på forhånd ikke mener vil være harmonisk, smukt eller æstetisk så siger jeg nej. Og her handler det ikke om, at være dommer – men simpelthen at vejlede til den rigtige behandling.

Hvor ser du dig selv om 5 år?

Om præcis 5 år, håber jeg stadig på, at drive min lille kosmetiske klinik i Roskilde og selv fortsat være behandler. Måske er jeg forhåbentlig blevet underviser – i forhold til andre som ønsker at lære faget. Jeg ser mig selv i mange år i lige præcis der hvor jeg er nu. For jeg elsker mit arbejde, det er en fornøjelse hver dag. Jeg kan få lov at være kreativ, møde mange forskellige spændende, søde og sjove mennesker. Det er meget inspirerende.

15045739_10153853271451949_325645656_n

Tusind tak til Maria for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil vide mere så finder du Maria her:

Facebook: Maria Dam kosmetisk klinik

Instagram:  mariadam_kosmetisk_klinik

Hjemmeside: www.mariadam.dk

Mail: klinik@mariadam.dk

Til det allerbedste I kan få 20% på Juvederm behandlinger året ud, hvis du siger I har læst bloggen!

Så bliv kysse klar til alle julefrokosterne, nytåret og ikke mindst for din egen skyld, du vil elske det!

Her kan du se mine læber og mit ansigt med botox & filler 🙂

                                Før                                                                                                   Efter

julianeharkjaer.dk

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Farvel til mine get aways i Jylland