Jeg kan slet ikke følge med

Gæsteblogger Maria Donna, Jeg har altid været interesseret i skønheds branchen, da jeg er sangerinde og samtidig har studeret medicin

Dagens gæsteblogger er Maria Donna. Maria Donna er kendt fra tv programmet Familien fra Holtewood og andre tv programmer, derudover har Maria medvirket i film i Usa, hun er sangerinde og manuskript forfatter til film. Idag har Maria skønheds klinikken Clinique Eden hvor man kan få masser af lækre behandlinger.

Du kan blandt andet få: Lipo laser, kosmetisk akupunktur, akupressur, japansk Lifting, tandblegning, ansigtsbehandling, permanent makeup, blodkar fjernelse, tattoo fjernelse, ansigts massage samt krops velvære massage og healing, samt eyelash serum, eyelash Extension, hår Extension hot fusion totter:) og lækre negle.

Maria er et sandt naturtalent… Ja man kan godt blive lidt misundelig 🙂 Nu kan du komme lidt tættere på Maria og få hendes bedste skønheds tip….

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i skønheds branchen?

Jeg har altid været interesseret i skønheds branchen, da jeg er sangerinde og samtidig har studeret medicin:) , så det har altid været en del af mit liv at holde sig lækker og frisk at se på:)

Hvad er skønhed for dig?

Skønhed for mig er når det er på den naturlige måde, der er mange hjælpemidler som gør fantastiske ting for huden og rynkerne uden brug af Botox og fillers materialer:)

Hvad er dit bedste skønheds tip?

Mit bedste skønhedstip er kosmetisk akupunktur, til ansigtsløftning, eyelift, poser under øjne, pandelift, mørke rander ved øjne, og minimering af rynker:) et andet godt tip er også at få lavet sine øjenbryn med de helt nye teknikker hairstrokes, som laver løft i ansigtet samt ser flot og naturligt ud:)

Hvad gør du selv for at holde dig så smuk?

For at holde mig smuk og yngre bruger jeg kosmetisk akupunktur, bruger bestemt ikke Botox, kun naturlige behandlinger, og så er det jo dejligt lige at få lidt lipo laser behandling på kroppen for at komme af med de steder hvor man har for meget fedt;)

Hvor ser du selv henne om 5 år?

Om 5 år, ser jeg mig selv stadig meget i skønheds branchen og med flere klinikker, og mit musik som jeg holder så meget af, skal da også ud til alle jer, så i kan høre det;))

julianeaxen.com

Tusind tak til Maria for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du følge Maria og hendes klinik finder du den på facebook her: Clinique Eden

Sidst men ikke mindst husk Maria kommer med en julesang den 1 dec:) som kan høres på spotify og You tube video;)

Maria Donna med x-mas;)

2 kommentarer

  • Tins Roberts

    Det må jeg prøve 🙂 Ja og sikken en energi du har, når du har den mand 🙂 Kærligt ment 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria; din energi og dit engagement i dit arbejde er fantastisk! Jeg ELSKER de bryn du har lavet på mig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kan slet ikke følge med