Ej det var ikke lige planen

Gæsteblogger Mikkel fra bloggen Far uden filter, så er der lige pludselig gået 2 måneder siden man sidst har set hinanden i øjnene

Dagens gæsteblogger er Mikkel der har bloggen Far uden filter. Mikkel har en meget ærlig blog, og jeg synes det er mega fedt at høre tingene fra en fars synspunkt. Mikkel deler ud af sine tanker, frustrationer og alt det andet der følger med i en kernefamilie. Mikkel og jeg ligger i samme “klynge” på Bloggers Delight, og derfor synes jeg selvfølgelig I lige skal have lov til at møde endnu en sej blogger og denne gang en sej far.

julianeharkjaer.dk

Hvornår startede du med at blogge og hvorfor?

I August 2014 stod jeg uden job, med et studielån, havde boet i en 1 værelses lejlighed i 7 år. En dejlig lejlighed, med kun 1 dør, til toilettet. Jeg havde boet der med min kæreste Denise i 6 år, som studerede på daværende tidspunkt. Jeg brokkede mig en del over tilværelsen, jeg elsker at fortælle historier og samtidig, så ventede vi nu også en lille pige. Det blev til en blog om mit liv, vores liv, en mands synspunkt på det at vente barn. Fra drengerøv til far, uden filter, og en hel del ”fucks”.

Har du en grænse for hvad du vil dele med dine læsere på bloggen?

De mennesker som kommer på bloggen, får lov at læse indlægget før udgivelse. Jeg deler ikke meget fra mit arbejdsliv og jeg deler ikke billeder af min datter med bar numse, mave eller lignende, da jeg ikke magter tanken om at en stodder eller stodderinde, kigger lidt for længe på dem. Og det er vidst det.

Hvad har den største omvæltning i dit liv været efter du er blevet far?

Ansvar og tålmodighed. Ansvaret er kommet naturligt, jeg er vokset med opgaven, men den tålmodighed der kræves for at håndtere ansvaret på en god måde, er en proces jeg hele tiden arbejder med.  Fordi, ganske enkelt..  ”Fucking børn!”

Er der noget der er kommet bag på dig som far? Og hvad er dit bedste råd til nybagte fædre?

Det er kommet bag på mig, at jeg så hurtigt voksede med opgaven. Jeg er overrasket over hvor nemt jeg havde det ved at stoppe med weekendtobak, 20 cigaretter om dagen og gaming, fordi det handlede om en anden end mig, som jeg til stor forundring elsker endnu højere end mig selv;)

Mit bedste råd er helt klart, ikke at glemme alle sine egne behov og huske at være kærester. Noget som jeg meget nemt glemmer, og så er der lige pludselig gået 2 måneder siden man sidst har set hinanden i øjnene.

Hvor ser du dig elv henne om 5 år?

I et stort hus, med have, med 2-3 børn i et vildt virvar omkring mig. Gift med Denise og er forhåbentligt lige så glad for at arbejde og blogge, som jeg er nu..

julianeharkjaer.dk

Tusind tak til Mikkel for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du har lyst til at læse mere om Mikkels liv så finder du bloggen her: Far uden filter

Facebook: Far uden filter

Instagram: farudenfilter

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ej det var ikke lige planen