It Works wrap

Gæsteblogger Mitchel Nebelong, Når man starter med at lave reality tv er alt en dans på roser, og man tænker ikke lige altid over, at der kan komme konsekvenser ved det

Dagens gæsteblogger er Mitchel Nebelong, som I nok kender fra Singleliv. Mitchel kender jeg gennem facebook, men jeg har også været i selskab med Mitchel flere gange, og jeg synes han er en fantastisk person altid glad og imødekommende :-). Derfor har jeg inviteret Mitchel til at være gæsteblogger idag, og nu kan I læse mere om hvordan det har været for Mitchel at lave reality tv.

Mitchel Gæsteblogger

Hvad har det betydet for dig at lave reality tv?

Det at have lavet reality tv har betydet ret meget for mig, det har været med til at give mig selvtillid og evnen til at tro på mig selv, noget jeg ikke havde før på samme måde, da jeg faktisk altid har været meget usikker på mig selv, og aldrig følt mig som en folk brød sig om.

Hvilke konsekvenser har det haft negativt? Hvad har det givet dig positivt?

Når man starter med at lave reality tv er alt en dans på roser, og man tænker ikke lige altid over, at der kan komme konsekvenser ved det. Og det fandt jeg ud af da jeg begyndte at blive stalket og modtage ubehagelige opkald, forfærdelige beskeder på min privat adresse om hvordan jeg skulle straffes for mit valg af seksualitet, havde jeg aldrig gået ind i reality tv var dette dog nok heller aldrig sket…

Vil du gerne fortsætte med at lave reality tv?

Lige pt nyder jeg ikke at lave reality tv, da jeg ret godt kan lide mit job som det er for tiden… godt fast arbejde og lækker lejlighed, og jeg ved at hvis jeg skulle til at lave reality tv igen, ville jeg skulle vælge noget fra, og det har jeg ikke lyst til lige nu hvor jeg er :-).

Har det har nogen indflydelse på dit kærlighedsliv at lave reality tv?

Tværtimod synes jeg at det har gjort det sværere at finde kærligheden efter reality tv, da folk oftest tror de kender en og så løber skrigende væk, eller at man ikke ved om folk kun vil være sammen med en grundet man er fra tv, eller om det faktisk er fordi de godt kan lide en .. og så er der også mange af de fyre, jeg synes er søde som tager lidt afstand fordi de er bange for selv at skulle ende i pressens søgelys som Mitchels nye flirt, og det har de ikke lyst til… så desværre synes jeg det har givet modsat effekt på mit kærlighedsliv end at jeg havde forventet.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Om 5 år ved jeg ikke hvor at jeg ser mig selv, puha .. det eneste jeg ved om 5 år, er at jeg stadig vil bo på Amager, her kommer jeg aldrig væk fra… men derudover er alt et åbent spil kort, som kun venter på at blive spillet videre .. og hvem ved hvilken hånd man får næste gang ?

Mitchel gæsteblogger

Tak til Mitchel for at være dagens gæsteblogger og for at dele sine tanker omkring reality tv med os 🙂

Hvis du vil se mere til Mitchel kan du finde ham på facebook her: Mitchel Nebelong

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It Works wrap