Mød Selected Bloggers på Anti Aging Messe

Gæsteblogger Nadialine Von Bach, Bloggere har en kæmpe magt i medie verdenen

Dagens gæsteblogger er Nadialine Von Bach. Nadialine kender I fra programmet mig og min mor, men idag er Nadialine en stor modeblogger. Nadialine bruger meget tid på sin blog, og nu kan du komme lidt tættere på Nadialine og hendes tanker bag bloggen 🙂

julianeaxen.com

Hvornår startede du med at blogge?

Jeg startede med at blogge i 2011 på opfordring fra rigtig mange mennesker. jeg kan huske, jeg ikke vidste hvad en blog var. Derfor begyndte jeg at følge andre bloggere, primært svenske og norske, piger, og her faldt jeg pladask for blog verdenen. Hele ideen omkring en fashion blog talte direkte til mig. for mig er fashion ikke bare mode, fashion er et frirum til at skabe – og derfor ville jeg skabe mit eget rum til at skabe, være kreativ, og inspirere.

Hvad giver det dig at blogge og bruger du meget tid på din blog?

Som jeg tidligere skrev er bloggen for mig mit frirum, hvor kreativitet, og inspiration opstår. Min blog er min lille baby, og der er meget få dage jeg ikke har blogget, siden jeg startede tilbage i 2011. Jeg bruger rigtig meget tid på mit brand, Det er ikke bare lige at gøre det. Der ligger super meget arbejde bag min blog. Her mener jeg i forhold til at være på forkanten, ha noget at blogge om, udvælgelse og redigering af billeder plus hele skrive delen og opsætning. Men jeg elsker det jeg laver.

Hvad ser du som tendensen indenfor blog verdenen lige nu?

Blogging i danmark er slet ikke (bare tæt på) at være lige så stort som bla. Sverige og Norge, og andre lande som feks USA. Men vi er ved at komme godt med. Bloggere har en kæmpe magt i medie verdenen, Og tendensen er at firmaer, er ved at få øjnene op for hvor stor en magt det har i forhold til markedføring osv. derfor ligger flere og flere firmaer deres penge til markedføring ved bloggere i stedet for feks tv reklamer. Nogle danske bloggere har altså flere læsere om måneden, end nogle af de helt store Mode magasiner har.

Hvad har det betydet for dig at lave reality?

At ha lavet reality har betydet mange ting for mig. I første omgang lærte jeg en del om mig selv, fandt ud af hvad jeg ville og for guds skyld ikke ville. Jeg har også lært at det ikke er vejen frem. men at det var skide sjovt at lave, og et kapitel i mit liv jeg aldrig vil glemme. Derudover var der en masse døre der åbnede sig for mig, og det har jeg været rigtig glad for i mange sammenhæng.

Bruger du reality delen af dit liv på bloggen?

Nej det gør jeg faktisk ikke.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Jeg ved det ikke. jeg er forhåbentlig succes fuld. og har opnået de ting jeg kæmper for nu. Jeg handler meget på følelser, og går efter mit hjerte og mine insinkter, så om 5 år er jeg der hvor mit hjerte har ført mig hen.. smiler ??.

 

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Tusind tak til Nadialine for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil følge Nadialines blog finder du den her: Nadialine Von Bach

På facebook: Nadialine Von Bach

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mød Selected Bloggers på Anti Aging Messe