Vind fedtfrysning

Gæsteblogger Pernille Agerup, Jeg kan blive så glad helt ned i maven når jeg ser en smuk ældre dame, med lidt Makeup og håret sat. Det er da fantastisk

Dagens gæsteblogger er Pernille Agerup. Pernille er kendt for at drive skønheds klinikken Düwald i Kolding, og folk fra hele landet kommer til Düwald for at få lavet behandlinger. Pernille er kendt for ikke at holde sig tilbage i skønhedens tegn, og hun tager ofte skridtet længere end de fleste. Pernille har medvirket i flere tv programmer f.eks Generation Plastik og for lækker til love. Idag har Pernille også sin egen blog og elsker at dele ud til hendes læsere. Nu kan du komme lidt tættere på Pernille 🙂

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i skønheds branchen?

Skønhed blev jeg interesseret i da jeg var en lille pige. Jeg har altid elsket at kigge på smukke piger, modeller, sangere m.f. Jeg kan stadig huske da jeg første gang så min mors overbo med gelenegle. Jeg regnede og regnede på hvordan jeg skulle kunne få det samme. Eller første gang jeg så en Pantene reklame. Jeg sad tilbage med åben mund og et hjerte der hamrede. Jeg VILLE ha det hår! Min mor tjente ikke mange penge, så jeg vidste godt jeg ikke skulle spørge efter Pantene shampoo. Jeg har altid været sådan og vil altid være det. Det ligger dybt i mig.

Hvad er skønhed for dig og Hvad er dit bedste skønheds tip?

Skønhed for mig den smukkeste udgave man kan være af sig selv. Jeg er ikke fortaler for den ene eller form, farve eller retningslinje. Men en pige, dame eller mand der har gjort noget, ja det er skønhed for mig. Jeg kan blive så glad helt ned i maven når jeg ser en smuk ældre dame, med lidt Makeup og håret sat. Det er da fantastisk 🙂 .

Hvad gør du selv for at holde dig så smuk?

Jeg gør meget for at holde mit udseende. Jeg renser min hud hver eneste dag og går til kosmetolog hver 3 uge ca. Mit hår sidder altid pænt og ikke med for store udgroninger m.m. En gang i mellem får jeg Botox og Restylane, men jeg kan også sagtens undvære i et helt år. Det afhænger af min indre balance om jeg får lyst til at gå skridtet videre. Og så tror I at det er når jeg jeg ikke er i balance jeg får Botox? Men det er det ikke. Jeg får ikke noget lavet når jeg ikke er i 100 % balance. Til gengæld får den hele armen når jeg er glad og sprudlende….. Ja det er lidt mærkeligt 🙂 .

Synes du man kan gå for langt med plastik kirurgi?

Ja jeg synes bestemt man kan gå for langt med plastikkirurgi. Til gengæld kan man gå ligeså meget for langt ved at ha en mening om det. Ja jeg ser da folk som er gået alt alt for langt, men det da heldigvis ikke noget jeg skal blande mig i. Gør det der gør dig glad – færdig!

Hvad fik dig til at starte en blog og hvornår startede du med at blogge?

Jeg startede min blog for 2 år siden. Jeg for spørgsmål om skønhed flere gange dagligt på Facebook. Derudover har jeg altid nydt at skrive. Jeg fik altid gode karakterer i stil i folkeskolen og jeg nød det, kan jeg huske. Jeg har mange store planer med min blog, men at drive en så stor klinik kræver tid. Jeg har fri sent hver eneste dag, så det går ud over min kære blog nogen gange.

Hvor ser du selv henne om 5 år?

Om 5 år har jeg min. én webshop. Düwald kører problemfrit, jeg har en af Danmarks største blogs, min egen hårplejeserie, måske flere butikker og et barn 🙂 .

julianeaxen.com

Tusind tak til Pernille for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil besøge Pernilles blog finder du den her: Pernille Agerup

Vil du se mere til Pernilles klinik finder du den her: Düwald

2 kommentarer

 • Glædelig 3.advent søde Juliane 🙂 Og hils Dino.
  Et rigtig fint indlæg med Pernille, som jo klarer sig godt.
  Jeg synes, at mennesker som hviler i sig selv er smukke, det er nok udstrålingen som gør forskellen 🙂
  Jeg er enig i, at en ældre dame, som har gjort noget ud af sig selv er smuk.

  Jule hilsner fra Maria http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/12/3-advent-give-away.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Kære Maria

   Tusind tak og i lige måde 🙂 Ja hun har ret Pernille 🙂

   Stort Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind fedtfrysning