Fuck janteloven nu siger jeg det bare!

Gæsteblogger Raz indehaver af Raz Spa, “Som homo er man nærmest dømt til at elske dullegrej”

Raz er dagens gæsteblogger. Vi kommer lidt tættere på den fantastiske skønhedsekspert og høre om hvor Raz ser selv henne om 5 år. Jeg beundre Raz, jeg synes han er en dygtigt forretningsmand, og jeg er vild med folk der går efter deres drømme. Jeg vil nu lade jer møde manden, der har gjort det som mange drømmer om.

Raz Spa

Hvornår blev du interesseret i skønheds branchen?

Som homo er man nærmest dømt til at elske dullegrej, og jeg har grebet min dom med åbne arme og en sjælden iver.

Det at bruge tid på selvforkælelse og nussen om sig selv giver bare en dejlig fornemmelse, og man møder verden med større smil når man har det dejligt. At jeg derudover får lov til at arbejde med kvinder, og ser deres transformation i løbet af behandlingerne, er jo bare en ekstra løn. At være så heldig, at kunne have sin hobby som job er ikke alle forundt, og jeg smiler hver dag, når jeg cykler ind til mit kontor på Strøget.

Det hele startede som sjov, det var aldrig meningen at jeg skulle starte mit eget firma, og da slet ikke at det skulle handle om skønhed. Et enkelt arrangement i et fitnesscenter satte det hele i gang. Jeg havde lavet et arrangement der hed “I bad med Kleopatra” der igennem 3 timer fortalte om hendes liv og mænd imens deltager (venner og venners venner) og jeg behandlede os fra top til tå. For at holde prisen nede lavede jeg produkterne selv efter opskrifter fundet på nettet og biblioteket, altså hvor svært kunne det lige være? Når de 3 timer var gået stod man tilbage med den blødeste hud, god information om huden og dens opbygning, og ikke mindst hele historien om Kleopatras liv.

Jeg ville holde 3 arrangementer, og vidste ikke at en journalist havde sneget sig ind på et af arrangementerne. Hun ringede efterfølgende, og spurgte om det kunne blive et tilbud til deres abonnenter, og derefter gik det stærkt. På en enkelt søndag solgte avisen over 30 store arrangementer, og jeg var pludselig fastansat hos mig selv.

Deltagere ville købe rester af de produkter jeg havde lavet, og jeg var nødsaget til at finde ud af hvordan man så får dem til at kunne holde, hvilke regler er der for ingrediensliste og så videre. Jeg anede intet men tænkte, – hvor svært ka det være?. Så måtte jeg spørge til råds hos alle de professionelle. Heldigvis var de mere end søde til at hjælpe og idag er jeg stolt over at kunne hjælpe andre nye på vej. Og det er slet ikke så svært igen.

Idag tager jeg mest rundt og holder foredrag, det er ikke mindre en herligt at se en større flok deltagere trille ned af stolene under et foredrag og lige så langsomt liste en masse viden om huden ind til dem samtidig, ååhhhh jeg elsker det. Kan slet ikke holde foredrag nok. Derudover er jeg skønhedsekspert på TV2, hvor jeg hver anden uge står i frihuset og snakker om skønhed og får lov til at lave produkter af de mest undelige planter og urter. Ja det så jeg altså ikke lige komme, men hvor svært kan det være, jeg er jo ikke den første.

Hvad er skønhed for dig?

Skønhed er en underlig abstrakt  størrelse. Hvad for en er skønhed kan være frastødende for en anden. For mig er det ligevægt og natur. Jeg kan få tårer i øjnene af den helt rigtige aftenhimmel, og blive helt glad indeni af den optimale hud eller makeup. Skønhed er for mig overfladisk, vidundelig, intetsigende, dyb og ikke mindst helt fantastisk. Det rummer alt og intet, og jeg elsker at blive overrasket igen og igen over de mange facetter skønhed dækker over.

Den tykke pige ved siden af den tynde, for mig er det nok hende der smiler mest hjerteligt som jeg synes er skønnest. Der er ikke noget som et smil eller en smittende latter der vinder alt skønhed for mig. Jeg elsker at grine og gør det heldigvis flere gange om dagen.

Ja kogt ned, latter og glæde er den ultimative skønhed for mig.

Hvad er din holdning til plastik kirugi, botox osv. er det ok? Og kan det blive for meget?

Jeg elsker alt plastik og botox, restylane og hvad der ellers sprøjtes ind, hives op og klippes væk. Jeg nyder at se begge dele, når det går rigtig godt og man lige så stille overvejer selv at rette næsen, øjne, tænder og alt det andet vi nok har haft tænkt på, på et eller andet tidspunkt i vores liv hvor selvtilliden ikke lige var på toppen. Men jeg nyder da lige så meget, når man ser dem der ikke kunne stoppe, kors nogle gode grin man kan få, der er jo ingen grænse for hvad det enkelte menneske vil have, og det er jo det der essensen, man skal gøre hvad man vil.

Jeg skal ikke kunne sige mig fra en dag at få løftet ansigtet til at se forbavset ud resten af livet, eller måske en dag vil jeg have læber som en sugekop eller få fake muskler uden på min mave så jeg får den mest strittende sixpack. Men lige idag er jeg meget tilfreds med hvordan det går med ældningen af min krop. Hvis jeg havde nogle tusinde kroner jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle bruge til, ville jeg nok vælge laser til ansigtet og derefter lidt botox til den midterste rynke mellem øjnene. Ja nu får jeg da helt lyst!

Vil du love at stoppe mig, bare inden jeg ligner Jocelyn Wildldenstein.

Hvad er dit bedste skønheds tip?

Levende hud!

Kom af med alle dine døde hudceller er for mig det vigtigste råd. Huden bliver mere blød, mere jævn, pænere og ensartet farve, makeuppen sidder smukkere og huden iltes.

Jeg peeler og skrubber huden flere gange om ugen for at have så optimal hud som muligt. Og du kan endda selv lave din peeling eller skrub, der er masser af opskrifter på nettet så se at komme igang. Din hud vil takke dig.

Hvor ser du dig selv henne om 5  år?

I fremtiden vil jeg have en klinik. En klinik hvor produkterne bliver lavet når klienten er ankommet. Efter hudanalyse vil kosmetologen gå i baren og mixe, blende, knuse og blande olier, vitaminer, frugtsyre og andet godt til produkterne rettet direkte til din hud og din behandling.

Ja det ville jeg virkelig gerne åbne en dag. Måske møder jeg en pengestærk person der vil være med. Ja hvem ved, ellers gør jeg det nok bare selv. Altså mener bare, – hvor svært kan det være?

Nå ja og så lige lidt flere foredrag…*S*

Knus Skønhedseksperten Raz.

Raz Spa
Tusind tak til Raz for at dele ud af sine skønheds tip og sine fremtidsdrømme med os. 
Hvis du vil vide mere om Raz Spa kan du læse mere på hjemmesiden: Raz Spa
Eller finde Raz Spa på facebook: Raz Spa
Instagram: RAZspa

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuck janteloven nu siger jeg det bare!