IIHHHH... det er blevet så fint!

Gæsteblogger Rebekkah Leve, Jeg er taknemmelig for det hver eneste dag

Dagens gæsteblogger er Rebekkah Leve, jeg har kendt Rebekkah i nogle år og jeg synes hun er helt fantastisk. Rebekkah er varm, sjov og virkelig dygtig til sit arbejde og jeg synes I skal have lov til at møde Rebekkah.

Rebekkah gæsteblogger

Hvornår startede du som selvstændig?

Jeg har aldrig haft et 9-16 job, men været freelance stylist/kostumier i mange år, hvilket jo også er en slags selvstændig: Men med det jeg laver nu, ca 3 år. Ved siden af det startede jeg i det små op for ca 3 år siden med min mere spirituelle forretning, som jeg for alvor har fokuseret min energi på i 2 år. Her laver jeg forskellige onlinekurser om feng shui og mit eget koncept Mindful Styling, hvor jeg har mixet alt det jeg har med mig fra tøjverdenen med feng shui, farvepsykologi og andre elementer fra den mere spirituelle verden. Jeg laver også livesessioner med både private og virksomheder, blogger, holder foredrag og er ved at skrive en bog om det hele.

Hvad er dit bedste råd til folk som gerne vil være selvstændige?

Sørg for at du laver noget du virkelig brænder for, for hvis du gerne vil slå igennem, skal du bruge rigtig rigtig mange timer på din forretning. Lad være med at give op, selvom dine nærmeste måske ikke forstår dig, og sørg også for at omgive dig med andre ligesindede selvstændige, der har den samme gejst som du forhåbentlig har.

Hvad er det bedste ved dit job?

At jeg selv er herre over min tid. Jeg elsker friheden. Og at se lysene tændes i øjnene på dem jeg rådgiver. Jeg elsker alle de nye idéer der hele tiden pibler frem, og at føre dem ud i livet. Og så elsker jeg at være min egen chef, og at jeg selv er herre over min tid.

Hvad er det bedste du har gjort for dig selv i dit liv?

Udover at få mine 3 dejlige børn, så må det være at gå efter det jeg brænder for med min business, og se det lykkes. Jeg er taknemmelig for det hver eneste dag. 

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Om 5 år laver jeg stadig onlinekurser, og blogger, som jeg gør allerede. Mit koncept Mindful Styling er slået igennem i USA, mit tøjbrand Mindful Styling er en realitet, og jeg har udgivet et par bøger ??.

Rebekkah gæsteblogger

Tusind tak til Rebekkah for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil følge Rebekkah på facebook kan du finde hende her: Style your mind – Rebekkah Leve

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IIHHHH... det er blevet så fint!