Dag 12 på N 38

Gæsteblogger Susan K., Mht. at lave mere Reality tv, ville jeg nok kun gøre det, hvis jeg kunne vise et bedre billede af, hvem JEG er

Dagens gæsteblogger er Susan K. som vi kender fra diverse reality programmer. Susan blev kendt for at rykke grænser på tv, da hun havde sex med Gleager for åben skærm. Kom tættere på Susan og læs hvordan hendes liv er blevet påvirket af at lave reality tv.

susan k

Hvad har det betydet for dig at lave reality tv?

Jamen, det at det har betydet, er vel at man lige pludselig blev et kendt ansigt, hvilket jo i starten var spændende, men også af og til lidt træls, når man feks. føler at man hele tiden, skal være “På”, når man har en off dag, og uden makeup…Ha ha ha.

Hvilke konsekvenser har det haft negativt? Hvad har det givet dig positivt?

Konsekvensen af at deltage i Reality tv, er vel nok, at man ikke bliver taget så seriøst, og folk regner med, at man er en hidsig kælling, det er jeg langt fra! Jeg er faktisk ret sød, og betænksom, hvis jeg selv skal sige det :-). I den positive ende, er det da stadig dejligt, med noget opmærksomhed, og man har fået en masse gode venner ud af det, samt et stort netværk, der for det meste, er behjælpelige, hvis man står og mangler noget, eller man kan hjælpe den anden vej tilbage :-).

Vil du gerne fortsætte med at lave reality tv?

Mht. at lave mere Reality tv, ville jeg nok kun gøre det, hvis jeg kunne vise et bedre billede af, hvem JEG er. Eller hvis det indebar en rejse, man bare ikke kunne sige nej til :-). Jeg arbejder ca. 10 timer næsten hver dag, så lønnen skulle selvfølgelig også kunne betale sig :-).

Har det har nogen indflydelse på dit kærlighedsliv at lave reality tv?

Nej, jeg synes ikke rigtigt at det har haft nogen indflydelse på mit kærlighedsliv, synes ikke rigtigt jeg har haft tiden til en kæreste, før for et par år siden, og når jeg har været interesseret i nogen, har jeg gået efter ham, og får som regel min vilje :-).

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Hvor ser jeg mig selv om 5 år … Hmmm … Den er svær … Men jeg har helt sikkert en have, der hvor jeg bor, for er helt tosset med at plante grøntsager… Men jeg vender da bare tilbage om 5 år, og fortæller dig det 🙂  ha ha…

Susan K

Tusind tak til Susan for at være dagens gæsteblogger og lade os komme lidt tættere på hende.

Vil du følge Susan på facebook finder du hende her: Susan K Nielsen

Susan på instagram her: http://instagram.com/susan_k_nielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dag 12 på N 38