Lækkert Lørdags outfit

Gæsteblogger Tini Owild, Vi laver ikke folk om, vi åbner dem op og plusser endnu mere lækkerhed til dem

Dagens gæsteblogger er Tini Owild. Tini kender jeg fra facebook igennem flere år. Tini er en af Danmarks mest kendte stylister og er uddannet mastercoach med mange års erfaring i personlig styling og rådgivning til erhvervsledere, folketingsmedlemmer, skuespillere, sangere og private. Tini er en kvinde med ben i næsen, en super god stil og begge ben på jorden. Nu kan du komme lidt tættere på Tini 🙂

julianeaxen.com

Hvornår blev du interesseret i mode?

Min mor er designer så jeg har fået det med tøj, stil og design ind med modermælken. Jeg kan huske da jeg gik i folkeskolen, at vi hver sæson designede en lille mini kollektion til mig, hvor jeg selv var med til at bestemme looket, som jeg så stolt viste frem i skolen efterfølgende. Jeg synes det var sjovt at have noget der var helt mit eget og nød at gå i ?hjemmesyet? tøj.

Hvordan synes du danskernes stil er? Hvad kunne vi gøre bedre?

Overordnet, er vi meget afslappede, selv når vi dresser op er vi lidt casual. Det afspejler vores grundlæggende holdning til livet tror jeg, som så igen viser sig i vores personlige stil. Jeg synes vi kan blive klart bedre til at skifte i udtryk og dresse lidt mere op i hverdagen også, så det hele ikke kun bliver i den afslappede afdeling. Der må godt være lidt mere forskel på ?søndag? og ?onsdag?.

Hvad er god stil for dig?

Det er at være tro mod den du er og få det bedste ud af det du har. Ikke blindt at følge mode og tendenser. Tag det du kan bruge som fremhæver din personlighed, giver den kant og karakter. Vær ikke bange for at skille dig ud, det er kun til god inspiration for andre ? så bare giv den gas.

Du uddanner andre til at blive personlige stylister eller stylecoaches som du kalder det på dit eget academy. Hvad er forskellen på en stylist og en stylecoach?

En stylecoach ser hele mennesket og tilføjer noget nyt til personen. Vi laver ikke folk om, vi åbner dem op og plusser endnu mere lækkerhed til dem. Som jeg plejer at sige, ‘Vi pakker folk ud i stedet for blot at pakke dem flot ind? – det er forskellen. Det er meget powerfuldt og det jeg brænder for ? at åbne folk op så de opdager hvor mange muligheder der er og hvor lidt der skal til for at skrue op for lækkerheden.

Hvor ser du dig selv henne om 5 år?

Jeg er lige her og har selvfølgelig flyttet mig selv og min virksomhed endnu et tigerspring, arbejder sammen med kompetente entreprenante folk og udviklet nye spændende lækkerhedskoncepter der er tilgængelige for alle. Koncepter, der gør det folk synes er kompliceret, enkelt.

julianeaxen.com

Tusind tak til Tini for at være dagens gæsteblogger 🙂

Hvis du vil se mere til Tini finder du hende på facebook her: Tini Owild Stylewise

Hvis du vil vider mere om Tini og hendes uddannelser finder du det her: Stylewise

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækkert Lørdags outfit