Extensions hos Hair-Dimension

Gensyn med ”mit publikum”

 

Det er fredag aften, og det var meningen, jeg skulle have været til stop mobning møde, men pga. sygdom blev det aflyst. Derfor har jeg fået en aften foræret, og denne aften har jeg brugt på mig selv. Jeg har lige genset ?mit publikum? og jeg må indrømme, at jeg fik helt ondt i maven, da jeg så det. Puha hvor var jeg presset, og hvor var det grænseoverskridende, forstår faktisk ikke i dag, hvordan jeg gennemførte det, men jeg er stolt af mig selv. Jeg kan se, at jeg ikke har det godt, jeg er oppustet, trist og helt ved siden af mig selv. Jeg stillede op til et program, som jeg aldrig havde set før, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle igennem. Men jeg synes, jeg er sej, når jeg ser på, hvor jeg er i dag. Der er sket så meget for mig siden det program blev optaget. Jeg har taget hånd om mig selv, det har været rigtig hårdt indimellem, og jeg har også været ved at opgive, men 4 måneder efter optagelserne er følgende sket for mig:

– Jeg er stoppet helt med antidepressive piller

– Jeg er gået fra 100 smertestillende om måneden til ca. 10-15 stk.

– Jeg har været en del sygemeldt fra arbejdet for at blive helt rask

– Jeg har tabt 3 kg. Og er godt på vej nedad i vægt

– Jeg har fået en helt fantastisk træner, som forstår mig og som gør det muligt for mig at træne, hun har arbejdet med smertepatienter før og ved hvornår nok er nok. Det er det, der gør at jeg gennemfører træningen, jeg er blevet fysik stærkere, er strammet op og har tabt flere cm.

– Jeg har fået mig en dygtig og skøn coach (en fra mit publikum)

– Jeg er blevet udvalgt af 400 piger til et event bureau

ALT dette har jeg kæmpet mig til, og gør at jeg den dag i dag, er meget mere glad for min krop, det kan godt være, at jeg aldrig bliver en str. small men det er okay, for jeg kæmper videre! Jeg er helt sikker på at 2013 bliver endnu et år med fantastiske oplevelser.

Der var nogle blandt mit publikum som så mig mere end andre, men jeg vil gerne takke jer alle for jeres deltagelse, og for det kærlige spark som startede med en stor nedtur, men i dag er jeg ikke bange for at vise min krop frem, og det er stort for mig.

Jeg vil også takke min søster, svoger og mine veninder for at deltage i programmet, jeg kunne ikke have gjort det uden jeres støtte. Det har også været grænseoverskridende for jer, men tak fordi I gjorde det!
 

Skriv en kommentar

 • Anu Marie

  Hej Juliane
  Jeg vil meget gerne se din udsendelse af mit publikum. Hvor kan jeg dette henne? Det er slettet herinde på din side og på dr`s hjemmeside

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej!
   Rigtig dejligt du gerne vil se programmet 🙂
   Jeg kan godt se dr har fjernet den fra ders side, men du kan evt. prøve at skrive til dem, og høre om man kan se den et sted, det er mit bedste bud desværre…
   Knus J

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Illa

  Hej Juliane

  Hvor er det dejligt at se, at det går dig godt og at du får hjælp via flere af de råd vi (mit publikum) gav dig.

  Din kommentar “Der var nogle blandt mit publikum som så mig mere end andre” giver mig anledning til en kommentar, og den hænger også sammen med dine udtalelser i BT om publikummet, udtalelser, som jeg læste som om, du mente, at mange af os var imod dig.

  Det er ærgerligt, at du ikke har haft mulighed for at se de uredigerede optagelser fra alle optage dagene, af de situationer, hvor vi drøftede dig og dit dilemma og hvordan, vi kunne hjælpe dig, for så kan det godt være, at du ville erfare, at du nok blev set mere, end nu måske føler. Vi publikum så dig gennem vores professionelle erfaringer som terapeuter, coach o.lign, vores øjne, egne livserfaringer, egne kampe, udfordringer, og flere af os så måske sider, som du slet ikke havde haft bevidst kontakt til endnu, men som jeg fornemmer, du er ved at få kontakt til, og det er dejligt at se.
  Vi så også en pige/dig der i mange situationer virkede, som om du sad fast i gamle mønstre og roller, som bremsede energien for at tage imod fra os, vi følte vi ofte ikke fik lov at komme ret tæt på dig, at dine paraderne var oppe, og vi havde heftige diskussioner omkring, hvad vi skulle gøre, for at nå ind til dig og dine dilemmaer.

  Det gjorde indtryk på mig da du på et af mine spørgsmål vedkendte dig, at du havde mange bekendte men ikke mange venner, for det sagde mig så meget om dig, og det var et af de øjeblikke du havde mod til at vise en sårbar side af dig.

  De flest af os var ret frustreret som optagelserne gled frem, frustrationen gik bl.a. på vores usikkerhed på, om hvad du egentlig forventede af os, af konceptet, vi hørte ret tit din kommentar: “det har jeg prøvet, og det hjælper ikke”, og opfattede, at det var svært for dig at tage vores oprigtige ønske om at hjælpe dig ind, men at du forventede en patentløsning fra os / en slags mirakelkur, og sådan er livet ikke, så dejligt at se du i dag har modet til at gøre noget for dig selv, tager ansvar og tage imod hjælp fra andre, og styrke din selvtillid,

  for hvad er selvsikkerhed og selvværd uden selvtillid?? i min termologi er selvsikkerhed og selvværd ikke så anvendelig, hvis selvtilliden ikke er der.

  Jeg vil ønske dig fortsat rigtig god fremdrift med masser af spændende udvikling på livets rejse ind i dig selv og selvindsigt, så livet fortsat kan blomstre på de indre og ydre planer, til gavn for dig og dine omgivelser.
  knus herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Illa!

   Tak for dit indlæg!

   Jeg ville ønske, jeg kunne se alle optagelserne for at forstår jer bedre. Det var meget redigeret det tid vi havde sammen, der var ikke plads til at snakke frit fra leveren. Det var min opfattelse og jeg mener stadig den dag idag, at der var nogen der mødte mig med mere kærlighed end andre.
   Jeg ledte ikke efter en qvick fix løsning fra jer, men havde brug for at I SÅ mig, men jeg følte heller ikke jeg fik muligheden for at vise/sige/fortælle hvem jeg er.
   Jeg har lært så meget af deltagelsen af programmet og jeg er taknemmelig for at I deltog!

   Tak og kan kun ønske dig det sammen!

   Kærlige tanker og knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Extensions hos Hair-Dimension