Nyder denne tid

Giv den gas!

 

Skal vi ikke træne udenfor sagde min træner, jeg tænkte lidt undeligt, og hvor meget kan jeg få ud af det, men sagde selvfølgelig ja det skulle da prøves. Hold nu op hvor er det effektivt, hvis man bare finder de rigtige steder at træne.

billede1

Vi træner i Søndermarken på Frederiksberg, der er både bakker hvor vi får pulsen op, og steder med forskellige redskaber, som man kan træne ved. Vi satser på udendørs træning hele sommeren, og jeg glæder mig… Jeg får også en masse ideer til, hvad jeg kan lave når jeg er ude med Balto super smart.

billede2

Go for it… Giv den gas!

billede3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyder denne tid