Udlejning af gravemaskiner hos LT Maskinudlejning

#givlivetvidere

Lige nu kører der en kampagne der hedder #givlivetvidere, hvor det er livgivende ar fra organtransplantationer der er i fokus. Hver 14. dag dør en dansker, som har ventet forgæves på et nyt organ.

Vi danskerne er verdensmestre i mange ting, men når det kommer til organdonation, kniber det. De fleste har tænkt over organdonation og drøftet emnet med familie og venner, men ganske få har registreret deres holdning til organdonation på sundhed.dk. Målinger viser, at 87 pct. er positivt stemt, men blot 20 pct. har registreret sig i donorregistret. Det skal en landsdækkende kampagne med arret som ikon forhåbentligt ændre på. Derfor har vi brug for DIN stemme- har du taget stilling til om du vil være organdonor? Hvis ja- så fortæl det via et socialt medie, hvis nej er det blot rart at du har taget stilling.

Jeg har valgt at støtte op om denne kampagne da jeg for mange år siden tog stilling til organdonation, jeg donere alt fra min krop. Hvis jeg tænker meget over det kan det virke lidt barsk men min holdning er hvis man er klar til at tage imod må man også give…

julianeaxen.com

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udlejning af gravemaskiner hos LT Maskinudlejning