Vinderen er.....

God start på det nye år…

Nu er julen ved at være vel overstået. og nu banker nytåret på døren. Inden længe står vi på stole, sofaer, borde osv. og hopper ind i 2013. Jeg vil lige give jer en rigtig fed oplevelse, jeg har haft i 2012 med på vejen, det kunne være, I skulle bestille en tid med det samme…

Oktober i år var en svær måned for mig, “mit publikum” blev sendt ,og der kom en en masse reaktioner, og da de havde lagt sig, kom der en svær periode. Jeg følte mig alene, ensom, ked af det, opgivende og sidst men ikke mindst jeg kunne absolut intet overskue. Min personlige træner, som er helt fantastisk anbefalede mig Naeem Sundoo som er healer. Jeg var i tvivl, jeg er blevet healet før, og jeg kunne ikke magte et nyt menneske.

Men jeg bliver overtalt, og jeg fik bestilt en tid, men da dagen kommer aflyser jeg. Jeg havde haft en nat, hvor jeg bare græd og græd, jeg kunne ikke rumme mere. Jeg skriver dette til Naeem, og han reagerede helt fantastisk, og det rykkede noget i mig. Han skrev hvis jeg overhovedet kunne, skulle jeg komme, for han var helt sikker på, at det ikke kunne blive værre og derfor ville min følelse når jeg gik fra ham, helt sikkert være bedre end den jeg sad med. Jeg måtte give ham ret, og jeg tog afsted.

Jeg blev mødt af en varm, imødekommende, givende og kærlig mand! Det er helt sikkert, jeg fortrød ikke, at jeg var taget afsted! Vi startede med at få os en god lang snak, det var rigtig dejligt at lytte til en mand, der har været så meget igennem, men som er så taknemmelig, det er meget specielt. Naeem healede mig, og jeg tog derfra efter et par timer, og han havde ret jeg var ikke så ked af det som da jeg kom, og han havde givet mig noget at tænke over. Jeg skylder helt sikkert Naeem en stor tak! Det han gjorde for mig den dag, og de efterfølgende uger var helt fantastisk! Jeg kan kun give Naeem mine varmeste anbefalinger, og det er ikke sidste gang, jeg har været hos ham.

Hvis du sidder med smerter af en eller anden art, depression, angst hovedpine mm. så kontakt Naeem, giv ham en chance for han kan noget! Dette kunne være et fint nytårsfortsæt, gør noget godt for DIG, det er så vigtigt at huske os selv i denne travle hverdag.

Ha´en fantastisk 2. juledag allesammen ?

Læs mere om Naeem her: Healing København, Naeem Sundoo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er.....