Tør du være dig selv?

Grinberg Metoden kender du den?

 

Jeg gjorde ikke, før jeg blev henvist til Aninia Schwanhäusser. Grinberg Metoden er en undervisningsmetode, der tager udgangspunkt i det enkelte menneskes personlige potentiale. Jeg har nu fået 5 behandlinger, og jeg har det fantastisk hver gang. Jeg får mere energi, blodet og luften kommer rundt i hele kroppe, jeg kan mærke alle mine celler, det er en super fed fornemmelse!

 

 

Man bliver behandlet og undervist gennem berøringer og instruktioner, man lærer at genkende og stoppe ens automatiske reaktioner som oftest begrænser ens frihed. Man lærer at være mere fri med sin krop og tage ansvar for den og for sit eget velvære.
Aninia er virkelig en behagelig behandler, jeg har følt mig i trygge hænder fra første gang, hun lytter og stiller spørgsmål men på gode måde ikke for meget og ikke for lidt. Jeg kan varmt anbefale jer, at prøve denne type behandling. Del gerne jeres erfaringer med mig ;-)
I kan finde mere info om Aninia her:
https://www.facebook.com/aniniaschwan?fref=ts

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tør du være dig selv?