Jeg har ikke knækket koden endnu

Har du forstand på det?

På søndag går mit første kursus løs med eyelash exstensions, og det bliver SÅ vildt at komme igang med noget efter så mange år.. Jeg glæder mig, og en af mine fantastiske veninder støtter mig og er min model, det er jeg virkelig taknemmelig for ❤️…

Men jeg har brug for jeres hjælp.. jeg vil virkelig gerne tage uddannelsen til permanent make up, men hvor skal jeg tage uddannelsen henne? Men min udfordring er, at jeg ikke kan klare lange kursus dage, så det skal være et sted hvor de er flexible. Findes det?

Derudover leder jeg efter et sted, hvor jeg kan få et kursus i retning af bryn, farve af bryn og vipper.. findes det?

Smid gerne en kommentar ❤️ Eller et link 😊.

img_8142

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke knækket koden endnu