Jeg kunne simpelten ikke lade være

Har du prøvet det på en ferie?

Idag er vi landet herhjemme efter en helt fantastisk uge i sommerhus. Ugen har været fyldt med grin, kærlighed, afslapning, familiehygge, dejlig mad, forkælelse og masser af ny energi.

Det er netop energien jeg synes der har været så tankevækkende. Jeg sov faktisk mindre, end jeg plejer, men alligevel havde jeg mere energi end jeg plejer og min kreativitet kørte på fuldt tryk. Ideerne boblede frem og jeg handlede på dem, så jeg nåede virkelig meget på den uge, selvom jeg holdt ferie. Har du oplevet at du blev mere kreativ og fik masser af energi på en ferie? ❤️… Jeg vil så gerne beholde den energi og kreativitet, hvad er mon måden at gøre det på?

Der var en, der synes det var dejligt at lande herhjemme ❤️

img_1420

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kunne simpelten ikke lade være