En bølge af lykke men som også er mega angst provokerende

Har jeg ændret mig?

Jeg elsker at udvikle mig og lære mig selv endnu bedre at kende, og det tror jeg på vi mennesker gør hele livet. Jeg har været på den vildeste rejse det sidste 1 1/2 år, og jeg har de sidste 9 måneder været igennem en kæmpe omvæltning både psykisk og fysisk.

Men kære læser har du bemærket noget? Synes du jeg har ændret mig og hvis ja hvordan? Jeg lære utrolig meget af jer der følger med, og jeg vil elske hvis I lige vil bruge et minut eller to på lige at smide en kommentar inden I smutter igen, altså hvis du har noget på hjertet ❤️.

Puha mine fødder er hævede idag.. Vil hoppe over i sofaen og tage benene op…

julianeaxen.com

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Jeg synes bestemt også du virker som om du er blevet mere rolig og at du hviler bedre i dig selv.

  ILYG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Nu kender jeg dig selvfølgelig ikke personligt, men jeg synes det virker til at du har fundet mere ro i dig selv. Og så er du sød som altid ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak Lisa og tak fordi du lige vil sætte ord på 🙂 Jeg lære så meget af jer skønne læsere 🙂 Jeg tror du har ret!

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En bølge af lykke men som også er mega angst provokerende