Det gør ondt

Har jeg en fjernbetjening oppe i Dinos behind?

Bestemmer jeg for meget? Blander jeg mig for meget? Det er virkelig en øvelse ikke at gøre dette, efter jeg er blevet mor. Jeg synes jo, jeg kender Victorias tegn ud og ind, og føler jeg kan mærke, hvad der er godt at gøre på bestemte tidspunkter, men jeg ved godt, jeg nogen gange måske blander mig lidt for meget.. Så er det nemlig Dino siger “skat har du en fjernbetjening oppe i min røv?” ØØØHHH… nej skat, men hun vil ikke have mere at spise, hun er træt…

Kender I det? Jeg burde bare slippe kontrollen, og tænke Far har styr på det, men det kan jeg ikke helt, det er virkelig en øvelse for mig. Jeg kan godt mærke, at jo større Victoria bliver og min kærlighed til hende vokser og vokser, kan jeg slet ikke holde ud, at hun ikke bliver mødt i sine behov. Jeg ved godt, hun kommer til at slå sig, blive ked af det og livet går man ikke igennem uden nogle bump på vejen, men jeg står lige bag hende til at gribe hende. Men jeg skal også lære at stole på at andre kan passe på hende, og det faktisk er ok, for jeg kan ikke være der hele tiden ❤️.

image

Dagens outfit…Lige et billedet af mit lækre Buch Copenhagen sæt tøj købt igår…

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det gør ondt