Stop mobning!

Historien om Balto ♥

Dette er Baltos og min første jul sammen, og jeg glæder mig! Balto som er 4 år, købte jeg på den blå avis i marts i år. Kvinden der solgte ham boede i nærheden af Haslev, og hun var meget ivrig i telefonen, hvis jeg ville have ham, skulle jeg også tage ham med samme dag, hun sagde, det var fordi, det var så hårdt, at hun skulle af med ham, og det kunne jeg godt forstå.
Min veninde og jeg drager sydpå om aftenen for at kigge på skønne Balto. Det skal lige siges, at jeg lider af hundeallergi, men jeg elsker hunde, og jeg tænkte det måtte kunne lade sig gøre alligevel, jeg satser!!!
Vi kommer frem til huset, som er et flot, stort og lækkert hus på landet. Kvinden er rigtig sød, hun fortæller en masse ting om Balto hvad han spiser, gå-ture, hvor han sover osv. Jeg er forelsket i ham ved første blik!! Jeg synes han var lidt stille, men enormt sød og dejlig.

Jeg tog ham med!!!

Balto kom i bad om aftenen, vi gik en lille tur, og min veninde og jeg hyggede os med ham.
Den første uge gik Balto var sød, men min hundeallergi blussede op. Jeg havde lufttrækningsproblemer og røde øjne, jeg måtte opgive, og satte Balto til salg på den blå avis, og skrev det som det var, at jeg kun havde haft ham en uge, men at jeg ikke kunne tåle ham. Indenfor 24 timer fik jeg 200 henvendelser på ham, et par stykker kom og så ham, og så var en mor og datter klar til at købe ham. Det gibbede i mig, og jeg valgte at takke nej tak og fjernede annoncen igen ? jeg kunne IKKE sælge Balto.

  

Der gik en uges tid mere, da jeg modtog en sms fra et tlf.nr jeg ikke kendte. Der stod ?Hej, kan du ikke sende mig din adresse, så jeg kan få Balto omregistreret i hunderegistret? Mvh.? Jeg kendte ikke nr., og det var ikke hende, jeg havde købt Balto af. Jeg ringede til hende og fandt ud af, at hende jeg købte Balto af havde købt ham fredag eftermiddag i Sønderjylland, og solgte ham til mig lørdag aften. Jeg var i chok!! Hvordan havde hende fra Sønderjylland fundet mig? Hun havde set annoncen på den blå avis og kunne se det var Balto. Jeg snakkede med hende om hvad der var sket, og hun var lige så chokeret som mig. Det viste sig at hun kun havde haft Balto i 3 måneder, og jeg spurgte hende om jeg ikke kunne få kontakt til dem hun havde købt Balto af, hun undersøgte det, og vendte tilbage og sagde de ikke var interesseret. Jeg forstår det ikke, hvordan kan man behandle en hund på denne måde? Alle der har mødt Balto, ved at han er en skøn hund. Jeg kan mærke at han de seneste 2-3 måneder er blevet meget mere sikker, gør, hopper rundt, leger mere og er blevet mere sig selv. De første måneder gøede han slet ikke. Siden jeg har købt Balto har han fået trukket 17 tænder ud, er blevet behandlet for øre, og øjen betændelse, allergi og har fået renset tænder to gange. Han ser så sund og pæn ud nu, hvordan kan man ikke passe sådan en skøn hund når man har anskaffet ham, jeg forstår det ikke!
Men jeg glæder mig til min første jul med Balto 😉
Jeg håber I passer på jeres dyr og hinanden!

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stop mobning!