Virker det ikke helt forkert?

Hovedpine, angst og hvorfor jeg ikke skriver mere om Victorias fødsel

De sidste uger har jeg fået en del spørgsmål til mit helbred. Jeg har ikke skrevet så meget om det på det sidste, da jeg prøver ikke at lade det fylde alt for meget. Men sandheden er, at det ikke har været en nem start for mig, efter Victoria kom til verden, men inderst inde er jeg ret sikker på, at der kommer noget smukt ud af det hele. Jeg skrev om fødslen tidligere Velkommen til verden lille skat, og jeg lovede at følge op, og skrive noget mere på et senere tidspunkt. Det har jeg aldrig fået gjort. fordi jeg faktisk hele tiden er et andet sted, og prøver at fokusere på nuet.

Vi var indlagt en uge på neonatal afdelingen på Næstved sygehus, og det synes jeg var en ret hård start, jeg ville bare gerne hjem og starte vores liv med Victoria. Men pga. de abstinenser der var mulighed for at Victoria havde, efter alt det medicin jeg tog i graviditeten, var vi nødt til at blive der. Men vores pige var sej, hun reagerede ikke på noget❤️.

Lige umiddelbart tror jeg ikke jeg skriver mere om fødslen, men hvis I har nogle spørgsmål er I selvfølgelig velkommen til at skrive. Det var en kæmpe stor dag da Victoria kom til verden, men resten af tiden på sygehuset står ret sløret for mig, derfor vælger jeg at huske det smukke og pakke det andet væk.

Men grunden til jeg skriver dette indlæg er, at jeg vil fortælle at min hovedpine desværre ikke er blevet bedre efter fødslen, faktisk var den værre den første 1 1/2 måneds tid, intet af mit medicin hjalp, og jeg var helt ude af den. Jeg tror også dette har været med til at prikke til min angst, som jo er blusset op igen Nu rækker jeg ud. Jeg er enormt bange for ikke at kunne være der for Victoria, hvis jeg selv er meget dårlig, jeg vil jo gerne gøre det allerbedste for hende. Men nogle dage er vi bare lidt mere stille sammen end andre, og så forklare jeg Victoria hvorfor. Jeg er enormt taknemmelig for at Victoria er sund og rask, og er en dejlig rolig pige, vi får så meget ros for hende Jeg tør næsten ikke sige det højt. I starten var jeg bange for jeg havde en fødsels depression, men det har jeg ikke, jeg er særligt sensitiv, og store omvæltninger i mit liv påvirker mit system rigtig meget. og jeg skal lige lande igen. Det føler jeg virkelig jeg er ved at gøre nu, mit moder hjerte bløder hvis Victoria ikke har det godt. Idag fik hun sin 3 måneders vaccination, uuhhh jeg synes det var hårdt – lille mus…

Lige nu ligger min lille skat og slapper af ❤️.

julianeaxen.com

 

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Lea Egholm

  Hey
  Må jeg spørge til, hvilken slags hovedpine du døjer med? Jeg kæmper selv men har fundet nogle løsninger, som jeg måske kan dele med dig.
  Klem Lea

  PS. Dino “kender” mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Lea det må du da.. Det er kronisk spændings hovedpine og migræne

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Virker det ikke helt forkert?