Jeg er stolt

Hvad der dog kan ske på et år

Det sidste år er der sket rigtig meget i mit liv, jeg har skrevet om det før på bloggen. Men nu hvor der ikke er lang tid til, at jeg skal være mor, sætter det endnu engang fart på tankerne. Jeg sidder hertil aften, og tænker på hvad jeg lavede for 1 år siden på samme tid, og jeg kom hurtig frem til, at det slet ikke er det samme, som jeg laver idag.

Sidste år på dette tidspunkt havde Dino og jeg ikke været kærester så længe, så vi brugte meget aftenerne på at snakke, og lige så snart der kom Vild med dans, lejede vi en film, vi var enige om at det gad vi simpelthen ikke at se, og at det havde kørt lige lovlig mange sæsoner… Men hvad laver Dino og jeg så nu om fredagen?… Vi ser Vild med dans hihihi…

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er stolt