Total forkælet

Hvad er det vi vil med vores liv

Jeg har haft den skønneste søndag i lang tid sammen med Dino. Det er ikke så tit, vi har en hel dag sammen for tiden, de sidste måneder har været hårde pga alt arbejdet med huset. 

Men Idag har vi hygget, vi har fået købt et par super fede skabe til huset, som jeg glæder mig til at vise jer, så kørte vi en tur til København og mødtes med en veninde og hendes kæreste, derefter videre til Bellahøj kræmmermarked det var ikke en succes de havde stort set pakket sammen allesammen, men så tog vi ud og spise super hyggeligt. Nu er vi kommet hjem og Dino fikser lige lidt i huset 🙂 

Men denne dag har fået mig til at tænke, hvad er det vi vil med vores liv? Dino og jeg har snakket om det Idag, jeg synes det kan være hårdt at have så mange projekter hele tiden, men på den anden side vil jeg også gerne bo lækkert… Men jeg savner kvalitets tid med Dino, men vil vi priotere at leve på en sten og ikke bruge så mange penge på huset og os selv? Og svaret er nej, vi vil gerne bo lækkert og vi vil gerne kunne tage på ferie og forkæle hinanden, og det er nogen gange på bekostning af vores tid sammen. Hvordan priotere du? 

Jeg er håbløst romantiker, så jeg kunne være sammen med Dino stort set hele tiden, og jeg vil stadig elske det 🙂 

  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Total forkælet