Nu røber jeg det her!

Hvem er din ynglings indretnings butik?

Det er så fedt, jeg står overfor at skulle indrette hele vores hus, og jeg elsker det 🙂 Jeg ved, jeg har godt sans for indretning, men jeg synes det kan være svært at få lige præcis den stil frem, jeg gerne vil have. Derfor har jeg brug for jeres hjælp…

Vi skal have soveværelse i dette rum, der er kommet dette fine Halekin tapet på. Jeg har brug for nogle gode råd til sengeramme og natborde, der er meget skrå vægge så det kan ikke være så højt. Del gerne alle jeres skøre sjove fede ideer med mig, jeg elsker at få inspiration.

Her kan I se væggen 🙂

julianeaxen.com

Jeg vil gerne have naturen ind i form af træ, skind, pels osv. Derudover må det gerne være romantisk og råt.. Lidt alla disse billeder, jeg er vild med stilarterne her, har lånt lidt billeder fra instagram.

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

julianeaxen.com

Kender I nogle steder, hvor jeg kan finde fede sengerammer, natborde eller bare rå, naturlige, hyggelige ting til huset. Send gerne links på butikker, nethandel, gårdbutikker og hvad I ellers kunne have i tankerne. 🙂

 

 

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu røber jeg det her!