En dag i sengen

Hvad er en god blog for dig? Hvad skal en blog give dig før du gider læse med hver dag?

Hvad er en god blog for dig? Hvad skal en blog give dig før du gider læse med hver dag? Og hvornår er en blogger en stor blogger? Hvor mange mennesker skal læse med hver dag, for at I synes en blog er stor?

Jeg elsker at blogge, jeg synes det er en mega fed måde at komme i kontakt med en masse mennesker på og dele ud af mit liv. Men jeg kunne godt tænke mig at sparre med andre bloggere, men der er ikke så mange der står helt ærligt frem med deres tal på bloggen, jeg synes det er synd, der er så meget sparirng i at blogge, og man sidder jo alene med det så nogen gange er det mega fedt at få indput til indhold, opsætning og andre ting 🙂

Så hvis du sidder derude og er blogger og tænker det kunne være fedt at sparre skriv til mig på blogger@julianeaxen.com. Jeg synes det vil være så sejt at få endnu flere store bloggere i dk, det er vejen frem 🙂

julianeaxen.com

 Uhh.. jeg er smadret idag :-/

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En dag i sengen