2013 indtil videre!

Hvad er en rigtig mand?

Det er et stort spørgsmål ?hvad er en rigtig mand?? Vi falder alle sammen for noget forskelligt, og thank God for that. Men jeg synes der er langt imellem de gode mænd, jeg synes der er gået for meget ?se mig – se mig? i den. Hvad blev der af den galante mand, der nyder sin kvinde i fulde drag, og føler sig som den heldigste mand i verden, fordi han netop har fået hende han vil have.

Jeg føler nogle gange, jeg lever i den forkerte tidsalder, jeg havde passet bedre ind for 50 år siden. Jeg nyder at der er lidt kønsrolle fordeling, det hele behøver ikke være så lige. Jeg vil elske at gå hjemme passe børn, hus og sørge for at der er styr på hjemmet. I dag hvis man siger det højt, er der ikke mange der forstår det.

For mig er en rigtig mand loyal, opmærksom på sin kvinde, kærlig, romantisk, sjov og min bedste ven og jeg er hans prinsesse? ?

Lad kærligheden flyde og smil, flirt og tag chancer, kvinder elsker mænd der tager initiativ? Jeg bliver i hvert fald glad for at blive inviteret ud? Og man må også godt henvende sig til mig i Netto, på gaden, på cyklen osv..

juliane

Fotograf: Kim Prasanna
Hår  Make up: Christina Solander
Smykker: Nørgaard Design Copenhagen
Spraytan: http://www.facebook.com/CopenhagenTAN

Skriv en kommentar

 • Juliane

  Kære Britt!
  Det er da helt ok 🙂 og tusind tak jeg er også selv vild med den!
  Jeg kan godt lide dit syn på en rigig mand, og du har helt sikkert ret i at man skal kunne se hinanden. Man ved når det er rigtig..
  Knus Juliane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Juliane.
  Sikken en fed blog og undskyld jeg først ser den nu.
  Hmm…. En rigtig mand er for mig en der hviler godt og grundig i sig selv. En som er forankret i det han foretager sig. Det kan godt være, at han ikke er super godt til at komme med gaver eller har det med at komme for sent. Men han ser DIG og holder dig ud. Præcis som du ser ham og holder ham ud. Lidt kryptisk men jeg er trods alt 42 år og har kendt en del mænd 🙂 og dem der var noget ved, har altid været dem som overraskede en og det var sjældent dem som var mest frembrusende
  Pas på dig selv
  Kh. Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jørgen

  Jeg tror at vi begge ønsker at finde den rigtige, men hvordan den rigtige skal være, det kan tit være forkert, mange kigger efter det ydre, men det indre er mere vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Juliane. Dine forventninger til en mand er hverken ublu eller urealistiske- de mænd findes bare ikke og dem der gør er optaget. De mænd der udgiver sig for at være forstående, givende og vil bære en på et sølvfad….. ja de første tre måneder, og så var det det. <der er langt mellem snapsene, men det ville jo også være underligt, hvis vi hele tiden kunne forelske os. Så var vi jo totalt overfladiske uden følel
  ser:::

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane Axen

   Kære Ingrid!
   Tak for dine tanker… Jeg vælger at tro på at han stadig findes, jeg skal måske bare lede lidt længere, end jeg havde troet, men er sikker på at det lykkes 🙂
   J

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2013 indtil videre!