Min lækre babygirl 

Hvad er ok at sige og hvad må man IKKE sige højt!

Idag har jeg været mor i 5 uger, jeg er ved at lande rigtig godt i rollen, og jeg slapper meget mere af i det nu. Min elskede datter er så dejlig, og jeg nyder at nusse med hende og kysse på hende ❤️.

Men jeg har tænkt en del over, hvad der er ok at sige som nybagt mor, og hvad man IKKE må sige højt. Jeg synes, der findes utrolig mange kvinder, der dømmer ret hurtigt, men vi skal huske at vi allesammen er forskellige, og vi er mor på hver vores måde, og jeg er helt sikker på, at vi alle gør det så godt vi kan, udfra hvad vi synes føles rigtigt og godt for vores barn.

Jeg er medlem af flere termins grupper på facebook, og der er nogle heftige debatter nogen gange, nogen ting der kan få kvinderne op ad stolen er emner som amning, vil man have mere end et barn, og er det ok at sige højt at det er svært at miste ens frihed?

Jeg synes det er helt ok, at sige lige præcis hvordan man har det, men det er nok fordi, jeg selv er sådan som person, og tro mig det giver også nogle ordenlige rap over nallerne nogen gange. Men come on guys, vi skal alle have love til at være her 🙂

Hvad er din holdning? Er det ok at sige højt jeg ønsker ikke flere børn?, Er det ok at have noget me time indimellem, og hvor meget må man gøre ud af sig selv som nybagt mor?

Jeg glæder mig til at læse hvad I synes, jeg synes nemlig det er en super vigtigt debat, da jeg tror de kvinder der tør tage bladet fra munden får nogle ordenlige hug!

Blog kontoret idag, det bliver ikke mere hyggeligt 🙂

julianeaxen.com

 

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

8 kommentarer

 • Christina

  Kvinder er kvinder værst!
  Vær dig selv, lyt til din mavefornemmelse, og lad de frelste om at moralprædike og komme med bedrevidende kommentarer. Du ved bedst hvad der tjener dig og dit barn. Nyd hende, tiden løber så stærkt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det er rigtigt synes allerede hun er blevet så stor hihi 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er helt ok! Det er og skal altid være ok, uanset hvordan vi ønsker at indrette os og vores familie 🙂 1 barn: fair nok! 8 børn: også fair nok 🙂 Så længe man er der for de børn, man har – og det kan man så være på et utal af forskellige måder, og det er også ok. Bare der ikke er tale om mishandling. Det er ikke altid en dans på roser, og folk (især i online Facebook grupper) er så hurtige til at dømme. Ignorér dem og stol på din mavefornemmelse 🙂 Jeg er sikker på, at du er en super god mor.Og hvis du vil have et anderledes perspektiv på moderskab, tjek Lortmor.dk ud. Hun tør sige ting højt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Jelena 🙂

   Det har du fuldstændig ret i! Og tak <3 Vi gør det allesammen så godt vi kan det er jeg sikker på.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Kan godt følge dig!
  Jeg venter mit første barn til januar, og det er skam fuldt ud planlagt det hele, men hele graviditeten er der noget der “skræmmer” mig en lille smule. Noget der faktisk fylder mere end jeg umiddelbart havde troet, – og det er; jeg frygter virkelig hvordan det vil ændre min kærestes og mit forhold til hinanden? Det der at vi ikke længere er os to mere, hvordan det vil gå? At der pludselig kommer en og tager opmærksomheden. På et tidspunkt gik det mig meget på og overvejede om jeg mon sku søge hjælp? For har aldrig hørt andre nævne sådan noget. Jeg har talt en del med min kæreste om det, han tager det ikke ligeså tungt som jeg, det beroligere mig dog lidt, for som han siger; vi må bare være obs på det og få barnet passet engang imellem så vi stadig er gode til at pleje parforholdet. Jeg frygter bare man hurtigt glemmer det og “hverdagen” pludselig er der og man glemmer hinanden. Jeg synes dog længere henne i graviditeten her, at jeg er ved at være bedre til at vænne mig til tanken, og tager det ikke så tungt, men det kører da stadig lidt rundt i hovedet sommetider.
  Jeg er også medlem af en terminsgruppe på fb, men tror heller ikke det er der jeg skal ligge sådan et opslag som det her op, for man kan pludselig blive stemplet for at være egoistisk og ikke vil sit barn :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Trine

   Uh det kan jeg godt forstå de tanker har jeg også haft. Men jeg tror det er rigtig vigtigt at prioritere tid med hinanden ellers bliver det hele projekt baby, og det kan jo ikke undgås at det fylder meget og det skal det også, men for at bevare gnisten er det vigtigt at hive en aften eller weekend ud af kalenderen og lad den stå i kærlighedens tegn 🙂
   Rigtig meget held og lykke <3
   Kæmpe Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorskja

  Jeg synes også at det er helt ok – jeg er som oftest nysgerrig over, hvorfor folk vælger som de gør, men jeg er på ingen måde dømmende 🙂 Synes at i vores dage, hvor alt skal foregå i bestemte rammer, i bestemte formater og med bestemte holdninger er det vildt svært at få lov til at beholde vores integritet. Vi må nærmest kæmpe for at få lov til at have vores egne meninger :O og det synes jeg til gengæld ikke er i orden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har du fuldstændig ret i! Good point 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min lækre babygirl