Gæsteblogger Johanne fra bloggen nutidensmor.dk, STOP Googleriet, slap af og nyd

Hvad skal barnet hedde?

Med 45 dage til termin kommer mødet med vores lille guldklump tættere og tættere på. Men hvad skal barnet hedde? Der er rigtig mange, der har spurgt mig, men vi har ikke lånt nogen navnebog eller brugt en masse tid på nettet og kigget på navne, for jeg tror min intuition er rigtig god, og jeg vil gerne have en nummerlog indover, og det kan man først få, når lillepigen er født, da man skal kende fødseldatoen…

Men jeg må indrømme, at jeg har tænkt mere over navne de sidste dage, for hold op hvor er det svært, og jeg vil gerne have, at hun får et navn rimelig hurtigt. Men et navn er ikke bare et navn, det er jo ens personlighed, og følger de fleste mennesker hele livet.

Så kan I hjælpe mig?.. Kom gerne med forslag til smukke pigenavne, jeg vil gerne have et lidt specielt navn til hende, men heller ikke for specielt…

julianeaxen.com

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

21 kommentarer

 • Kristine

  Melina 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Chloé, Lucia og Elisa

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mormor

  Penina (betyder perle).
  Har det skønneste barnebarn med det navn og der er under 3 i DK der hedder det, så lidt specielt uden at være for “underligt”. Held og lykke med den lille – uanset hvilket navn hun får

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er du sej at du lader en numerolog hjælpe med at finde de bedste navnevibrationer til din baby! Jeg har selv været til numerolog og det var (og er) en skøn oplevelse – når jeg skal have børn skal jeg klart også have hjælp fra en numerolog. Du ved sikkert selv en del om emnet, jeg har dog bare lyst til at anbefale dig at bruge en numerolog som er uddannet af Allberte Toft eller Millielil Rosamunde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tusind tak 🙂 Og skønt at du har haft glæde af en nummerolog det er altid dejligt at høre hvad det har gjort for andre 🙂 Jeg bruger Millielil Rosamunde 🙂 Har selv en session med hende snart <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maja

   Jeg var selv hos Millielil og hun er så sød og dygtig! Du kan rolig glæde dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Uhhh jeg glæder mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Prøv numerologen Kristine Øjken – hun er klog, nuanceret og dygtig. Jeg ved, at hun laver nogle onlinekurser, så du kan sinkkert lave en video med hende – lige som da du var til tarot. Det ville være sjovt for os læsere at se

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak for det jeg har kontakt til en nummerolog, men god ide med video det må vi lige se om vi kan få vinklet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Aliena

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Du skal gøre op med dig selv, om du skal gå videre med en numerolog eller ej.
  For du tillægger dit barn et navn, hvis du inden det er født, har bestemt dig – og så bare håber, at numerologen er enig.
  Mit barn fik et navn, da han var inde i maven. Da han er få måneder “finder” jeg numerologien, og tog det til mig. Hans navn blev ændret, men han havde fået det navn ind i sin energi fra jeg var 5 måneder henne – så det var en svær periode, at komme igennem. Da hans “mini-udrensning” var færdig, blev han et helt andet barn, og jeg har aldrig fortrudt at numerologien har haft den indflydelse i hans liv.
  Men find ud af nu; Numerologi eller ej. Og stå ved den beslutning. Vælger du numerologien, skal du droppe alle spekulationer i navne, og lade det komme, når dit barn er født.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg har besluttet mig for nummerolog men tænker det er skønt alligevel og have nogle navne i tankerne man kan lide :-).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Og hvor vildt du kunne mærke du fik et helt andet barn hvor fantastisk, jeg tror heller ikke man skal undervurdere energiens krafter <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg følte også at jeg havde brug for at min kæreste og jeg havde besluttet navnet inden eller når han kom ud, men det havde vi ikke. Vi havde indskærpet os fra mange mange navne, til seks, og så til to navne, kort inden termin. Men da han kom ud og vi var på patienthotellet i de første par dage følte jeg overraskende nok slet ingen stress over at navnet skulle besluttes og tog det faktisk roligt og besluttede os faktisk først 5-6 dage efter han var født.. Vildt egentlig!? Men synes du skal tage det helt roligt og ikke få stress eller panikke over ikke at være helt besluttet endnu. I det hele taget bare tage det roligt med alt hvad du kan, for når først de små vidundere er kommet, så FLYVER tiden bogstaveligt talt afsted. Det er slet ikke til at forstå at tiden kan gå så hurtigt når de er her, når de 9 måneders graviditet gik SÅ langsomt. (Selvfølgelig fordi man glæder sig sådan, bliver man utålmodig.) Man tænker lidt “ahhh, så slemt kan det ikke være…” – Men man forstår (eller ikke forstår) det virkelig først når man er eller har været i det. Og et sted er det sørgeligt at man faktisk ikke har en “baby” i mere end 3-4 måneder men selvfølgelig er det også mere end ubeskriveligt vidunderligt og uvurderligt. Man bliver hurtigt skruk igen i hvert fald!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak for råddet 🙂 og hvor har du ret de 9 måneder føles lange især her til sidst hvor man er så stor og lidt besværet.. IIhhh hvor jeg glæder mig til at møde hende :147:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Du må tage en beslutning : numerolog eller ikke. For en numerolog kan først gå i gang når jeres datter er født. Personligt syntes jeg at det var uhøfligt at navngive min søn før han kom til verden. Men det er jo bare mig. I princippet kan I jo kalde hende hvad I ønsker uanset hvad I navngiver hende. Min søn hedder noget helt andet på papiret end det navn han lyder. Men forstår dig godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Det har jeg gjort men synes stadig det er skønt at finde nogle navne jeg godt kan lide, det kan jo være det kan blive et af dem 🙂 Tak for råddet :person_frowning:

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Johanne fra bloggen nutidensmor.dk, STOP Googleriet, slap af og nyd