Napper lige et kursus mere

Hverdags fashion

Kender I det, I sidder og surfer rundt på nettet, og bliver fanget af nogle mode billeder, klikker på det, og så er det en mega lækker kvinde der er på billedet, som også lige har blog, hvor du kan læse om hendes liv. Du klikker lidt rundt, og tænker WTF! Hvordan er det, jeg ser ud i forhold til hende? Wow sikke et liv hun må have.. Jeg tror, vi er rigtig mange, der har prøvet det.

Så nu vil jeg lægge noget mere hverdags fashion op på bloggen. Jeg går jo også op i mode, men efter jeg er blevet mor er det tidsmæssigt umuligt at ligne en stjerne hver dag, og for det meste er det også meget upraktisk tøj. Men derfor synes jeg nu alligevel, at der findes meget behageligt og cool hverdags tøj. Hvor man stadig føler sig lidt lækker og cool, samtidig med at det er praktisk og mega behageligt at have på. Mit seneste køb er dette sæt fundet hos Cellbes.dk.

img_9395

Du finder de fine leggins og den super fede cardigan her: Cellbes leggins, Cellbes cardigan.

img_9390

 

Dette indlæg er sponsoreret.

Skrevet af Juliane

2 kommentarer

 • Maluna

  Du ser godt ud! Og tøjet er lækkert. ☝🏼 Det er sgu okay, at ikke altid ligne en million. Især som mor, er det også vigtigt at være lidt neutral og afslappet 🌸😃 jeg er blevet utrolig glad for mit joggingtøj efter jeg er gået på barsel 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane & Dino Harkjær

   Tusind tak 🙂 Og jeg kender det alt for godt det med joggingtøjet, jeg elsker det 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Napper lige et kursus mere