Bogreception

Hvilket år…

Nu er det snart et år siden jeg satte mig i bussen, for at køre rundt i Dk. og date bonderøve. Det føles også som lang tid siden, og der er sket så uendelig mange fede ting siden. Jeg havde en rigtig sjov, hård, interessant og meget lærerig månedet og jo jeg ville gøre det igen, men mens vi var igang var det også svært. Det at lave tv var helt nyt for mig, og hold da op hvor lærte jeg meget, tro mig der er lagt RIGTIG mange kræfter i programmet og mange mennesker har arbejdet hårdt for at få det til at fungere.

Mit år har været fyldt med både op og ned ture, men når jeg kigger tilbage har det været det hele værd, når jeg ser hvor jeg sidder nu. Jeg har skønne mennesker omkring mig, har en succesfuld blog, har fået lov at lave mere tv, networker med en masse spændende mennesker, og har fået masser af støtte og kærlighed fra min familie.

Spring ud i det

Nogle gange skal vi hoppe ud i tingene, jeg var virkelig spændt og nervøs da jeg satte mig op i bussen for et år siden, men det er jo meget sjældent vi fortryder det vi har gjort, men oftere det vi ikke gjorde. Som min blog også signalere, har jeg lært hvor vigtigt, det er at træde ud af ens komfortzone, det kan være nervepirrende men også højst nødvendigt, for at vi som mennesker rykker os her i livet. Noget at det nemmeste er, at kigge på alle de andre der satser, prøver og springer ud i ting, men vi kender alle følelsen af at tænke “øv hvorfor var det ikke mig”… Men jeg tror på det kan blive dig.. Del gerne oplevelser med mig, hvor I netop tog springet, det er så befriende og motiverende…

 

Step forward, you are know on your way to freedom…

 

Billedet er fra programmet “mit publikum”, hvor jeg lod 30 mennesker følge mit liv i fire dage, dette var et kæmpe skridt ud af komfortzonen ?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bogreception