Året der gik

Hvor blev kærligheden af?

At gå fra to til tre er en kæmpe omvæltning i min verden. Jeg er en pige som elsker tosomheden og opmærksomheden fra min mand, jeg nyder at gøre noget ud af mig selv, både for min egen men også for hans skyld.. Og nu er vi 3! Alle siger, nu kommer du ikke først i rækken mere, og det bliver jeres guldklump der sætter dagsorden. Men ved I hvad, jeg er ikke enig… Dino og jeg elsker hinanden, og vi elsker Victoria, men vi er meget opmærksomme på, at vi ikke skal glemme hinanden, og inden nogen af jer derude fare op… Så betyder det ikke, at vi glemmer Victoria, hun får alt den opmærksomhed og tryghed, vi kan give hende. 

Jeg har så mange gange i mit liv mødt par som har sagt efter de fik børn “hvor blev kærligheden af?” Og jeg har lovet mig selv, at jeg vil gøre rigtig meget for at det ikke sker for Dino og mig. For det er helt sikkert også det bedste for Victoria at se mor og far sammen og være glade. 

Nu vil vi lave noget lækkert mad hoppe i bad og gøre klar til en super hyggelig aften derhjemme.

Rigtig godt nytår og pas nu på jer selv og hinanden derude ❤️. 

  

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Helle Dannaher

  Hej Juliane
  Jeg er helt enig. Det er meget vigtigt at man ikke glemmer at aflevere ungerne engang imellem og gøre par-ting. Huske hinanden på at det er i familiens interesse at være par og tage lidt væk ind imellem.
  Godt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Helle rigtig godt nytår håber du er kommet godt ind i det 🙂 og du har fuldstændig ret.. Stort knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Året der gik