Bare se denne video 😂

Hvor længe skal jeg gå rundt med is i maven?

Is i maven er hvad jeg har lige nu… Hvis I har læst med her på bloggen i noget tid, ved I at Dino og jeg har flyttet en del. Vi bor i lejlighed lige pt. da vi IKKE skulle have hus igen. Vi købte et hus, total renoverede det, der var ikke en skrue, der sad forkert, og så solgte vi det igen. Det var en enormt hård proces, da jeg var gravid under istandsættelsen, og jeg var sengeliggende i meget lang tid.

Men nu er situationen den, at vi har boet i lejligheden i et år, og nu vil vi have hus igen 🙈.. I know, men man har et standpunkt til man tager et nyt. Så vi har gjort det, at vi har budt på et hus der skal total renoveres, dog er papir arbejdet ikke gået iorden endnu. Men vi har taget chancen og sagt vores lejlighed op. Så lige meget hvad der sker, skal vi være ude af vores lejlighed i midten af oktober.

Så vil I ikke krydse fingre for at det hele går iorden, og at vi kan overtage huset d. 1/9 ❤️…?

Jeg har svært ved at overskue flytningen og istandsættelsen, men jeg kan se hvor dejligt, vi kan få det der. Der er jo godt nok en have til, og hverken Dino eller jeg er have mennesker… Så har du lyst til at give os en KÆMPE stor hjælpende hånd med haven, så sig endelig til! Jeg skal nok sørge for kolde drikke og mad… Drømmen er at få lavet haven om, så den bliver så enkel som mulig og med en god legeplads til Victoria ❤️…

Vi har brug for alt jeres gode energi ❤️

img_1884

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bare se denne video 😂