Nu er der liv 

Hvor meget skal jeg gøre ud af det

Tiden flyver afsted i min graviditet jeg er i uge 23 nu og er over halvvejs. Jeg begyndte på morfin i torsdags og det hjælper desværre ikke, idag er jeg så blevet sat op på dobbelt dosis, så lige på det punkt synes jeg tiden går langsomt. Jeg håber så inderligt at de sidste måneder går godt, og at vores lille prinsesse er en sej lille pige 🙂

Men jeg skal jo igang med at lave børneværelse, og hvor meget skal jeg gøre ud af det? Jeg elsker jo at indrette og lave hyggelige detaljer rundt omkring i vores hjem. Men jeg synes det er lidt svær mht børneværelse. Jeg har kigget lidt på nettet, og jeg synes egentlig disse værelser er ret fine, men hvad synes du, og hvordan ser jeres børneværelser ud?

julianeaxen.com

julianeaxe.com

julianeaxen.com

6 kommentarer

 • Pia R

  Hej Juliane
  Hvor er møblerne på billederne fra? Hvis man nu godt kunne lide stilen 🙂 Jeg er selv meget utålmodig for at komme i gang med redebygningen. Vi er i gang med at købe hus og overtager 1/9 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Masannek Damm

  Hej Juliane
  Hvor er det bare skønt at følge med på din blog 🙂 Det vækker bare så mange minder fra mine to graviditeter når jeg følger med i din.
  Ja det med at “bygge rede” er helt normalt og stort for specielt moderen. Kan så tydeligt huske det fra mig selv.
  Personligt hælder jeg til det nederst eller det øverste værelse. Mest fordi der er lidt farve i mellem. Synes at det i midten hurtigt bliver for koldt. Nok fordi jeg ikke er til alt skal være hvidt. Men det er jo bare min mening 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Eva

   Tusind tak for din besked hvor er det dejligt du følger med og at det vækker minder 🙂 Tak for tippet tænker også lidt farver 🙂

   Rigtig god søndag

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Mai Jensen

  Hej Juliane
  Det er normalt man vil gøre meget ud af det, jeg har selv fået afvide at mødre begynder at bygge rede når man mærker babyen sparke (er selv i uge 26) og jeg gør rigtig meget ud af det! Alt skal bare være perfekt! Købte allerede barnevogn da jeg var ca 16 uger henne hvis ik mindre. Men heller at man for det hele klaret inden sidste øjeblik

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Hej Cecilie

   Hvor er det godt at høre 🙂 Jeg tror også min rede bygning stille og roligt er gået igang, det er nu ret hyggeligt 🙂 Min barnevogn er også købt 🙂

   Held og lykke

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu er der liv