Så meget har jeg tabt mig

Hvor nuttet er det lige

Jeg må indrømme, at jeg aldrig har været typen, der gerne vil holde andres babyer eller bliver helt blød knæene, når jeg ser en baby.. Men nu hvor jeg har fået Victoria, kan jeg slet ikke kramme og kysse hende nok, og jeg elsker at sidde og pludre med hende, vi har nogen meget lange samtaler blablablydadanubla.. 😉

Men vi kommer ikke udenom, at jeg elsker at pynte hende, jeg synes det er så sødt med sløjfer i håret, små huer eller hårbånd. Der findes SÅ meget sødt baby tøj, jeg er vild med baby boheme stilen, jeg kan slet ikke stå for de rosa farver blonder osv.

Jeg har lige fundet dette på nettet er det ikke nuttet?

Du finder det hele i butikken Babyfryd, jeg er vild med deres hårpynt til babyer prøv at tjek deres side ud her: Babyfryd, det er super gode priser!

julianeaxen.com

Dette indlæg indeholde affiliate link.

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så meget har jeg tabt mig