Vind en Ipad

Hvor skal jeg bo nu?

Idag har jeg været ude og se på huse med min dejlige kæreste og mine forældre, jeg glæder mig helt vildt til at finde det helt rigtige hus! Efter beslutningen er taget, glæder jeg mig til at komme ud af byen og få lidt mere luft omkring mig, jeg kan slet ikke vente med at komme igang med dette nye kapitel i mit liv :-).

Men hvor jeg/vi skal bo er lidt usikkert endnu, vi kigger mange steder, men jeg er sikker på, at vi kan mærke at det er rigtigt når vi træder ind i det rigtige hus. Jeg er dog blevet meget overrasket over hvor mange dårlige oplevelser vi har haft med diverse ejendomsmæglere. Vi har haft mæglere der har aflyst fremvisningen hvor vi har holdt ude foran huset, mæglere der har glemt os og mæglere der ikke holder hvad de lover. Jeg troede det var et service fag hvor man går langt for kunden men jeg håber der går mange år før jeg skal bruge en mægler igen – desværre…

Nu vil jeg nyde resten af søndagen sammen med familien og den sidste husfremvisning – God søndag aften 🙂

Juliane Axen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en Ipad