I am back

Hvor skal prinsessen sove

Tiden går og der er kortere og kortere tid til vi skal hilse på vores lille prinsesse, og det betyder, at vi også er gået i byg rede mode, og har investeret i de første fine baby ting. Jeg har allerede lært, at der er ting, vi ikke kan leve uden, og en af dem er en babynest, derfor har jeg fundet denne super cute babynest hos By Cara. Grunden til at valget er faldet på dem er at By Cara er et firma hvor konceptet fokuserer på komfort, kvalitet og allergi- og miljøgodkendte materialer. En babynest der kan bruges overalt. De benytter sig af øko-tex certificerede materialer, hvilket er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler og andre materialer m.m.

Derudover er deres babynest er unik, da den er justerbar til din babys størrelse og har en vendbar madras. By Cara de eneste der har en sikkerhedsfunktion, hvor snoren gemmes helt væk. By Cara er en dansk niche virksomhed, der producerer og har specialiseret sig i videreudvikling af Babynest, som giver større tryghed til din baby, når den lille skal ligge og sove eller lege.

julianeaxen.com

Jeg har valgt den fine babynest i denne neutrale beige farve, så den kan passe til diverse forskellige sengesæt jeg har købt 🙂 IIHHH hvvor jeg glæder mig til, det er min prinsesse der ligger i denne babynest.

julianeaxen.com

julianeaxen.comLige nu er du så heldig at du kan få 15% på en lækker babynest hos By Cara, det eneste du skal gøre er at skrive koden: JulianeBlog når du bestiller den på deres hjemmeside, som du finder her: By Cara

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I am back