Jeg er så bekymret

Hvordan ser en hverdag ud?

Hvordan ser en hverdag ud med en lille babygirl, der imorgen bliver 3 uger? Jeg er ikke helt kommet ind i rytmen med at have en lille baby endnu, jeg tjekker meget til hende når hun sover, og går egentlig lidt rundt om mig selv herhjemme. Men idag har vi været ude og gå en dejlig tur, det prøver jeg på at gøre hver dag, og nu sover hun, så har jeg lige tid til at lave et indlæg til jer ❤️.

Men jeg tænker på jer med små børn, hvordan ser jeres hverdag ud? og er der nogle aktiviteter I synes er helt fantastiske at lave med de små babyer? Jeg ved godt meget af tiden går med at spise, skifte ble og sove 🙂

julianeeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

11 kommentarer

 • Julie

  Her er der stadig heller ikke meget rytme efter snart 4 uger. Jeg har endnu ikke helt fundet ud af at være alene med bebs, får ikke selv spist og sidder gerne med ham på armen og ser på ham sove 🙂 men pludselig kommer der nok en rytme 🙂 dejligt at følge med i jeres hverdag! Hun er så sød!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja det tror jeg du har ret i, man skal lige vænne sig til den nye rolle som mor 🙂 Og tusind tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Åh hvor er hun dog bare smuk.
  Må man spørge hvor mange der røg efter fødslen. Hvis det ikke er noget du vil svare på er det ok. Glæder mig virkelig bare til det er min tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh tusind tak hvor mange kilo der røg? Ca. 6 kg efter fødslen men ca. 15 kg her 3 uger efter

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michelle

   Hold nu op, det er godt nok gået hurtigt. Ej hvor dejligt. ☺ det skal nok komme af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hihi jeg synes det går langsomt ;-/ savner at kunne komme i mit eget tøj 🙂 Men ja det er dejligt..

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catrine

  Hvor er hun lækker den smukke pige❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie Schmidt

  Tillykke med din nye titel. Min første og eneste tanke er at du skal huske at nyde det og huske at skrive alle små guldkorn ned som kommer. Har selv en dejlig knægt det blev 18 år i sidste måned, og tænker bare hvor tiden blev af………

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så bekymret