Det her er det nye 

Hvorfor duer far ikke?

Igennem min graviditet og nu hvor jeg er blevet mor, har jeg læst både artikler, bøger, apps og fået tilsendt mails om det at være gravid og at være mor. Det der undre mig er at det hele er skrevet til kvinder/mor. Jeg ved godt, at der findes få bøger der er skrevet til mændende, men jeg forstår godt, hvis de kan føle sig udenfor det første stykke tid. Da Victoria får flaske, er det selvfølgelig nemmere for Dino at komme ind over, men jeg synes også nogle kvinder har svært ved at give deres barn til faren. Jeg elsker når Dino tager over, selvom det kan være svært nogen gange, hvis jeg tænker “aahh du skulle bare lige gøre sådan her i stedet for”, og jeg øver mig i ikke at blande mig, for hvorfor skulle jeg være bedre end ham? Vi gør tingene på hver vores måde, men hvorfor er det kvinder tror, at deres måde er den rigtige?

Der er flere kvinder, der har sagt til mig, at de synes, det er flot, at jeg lader Dino komme så meget til, men hvorfor skulle jeg ikke det? Jeg har da haft tanken om, mon hun bliver lige så glad for mig som andre børn er for deres mødre, fordi jeg ikke ammer og lader Dino komme til, men jeg prøver at sige til mig selv, så længe Victoria ved jeg elsker hende, og hun altid kan komme til mig, er det godt nok. For angsten for ikke at gøre det godt nok. vil altid være der tror jeg.

Jeg ved også godt at nogen mænd tager mere ansvar end andre, og der er ingen tvivl om, at Dino ligger meget højt på skalaen over at hjælpe til. Dino er så sød til at tage Victoria når han kommer hjem fra arbejde, og når han har en fridag. Dino er guld værd ❤️.

Her er de igang med at kigge på huset 🙂

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

2 kommentarer

 • Julie Elsborg

  Kan Victoria godt lide at blive “hevet rundt” på gulvet? Er det noget i gør tit? Har læst om det i en artikel, måske jeg skulle prøve det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Ja hun kigger meget rundt i huset 🙂 vi gør det ikke tit men vi prøver lidt forskelligt indimellem ❤️ men ja prøv det

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det her er det nye