Flere funktioner på en gang I love it

Hvorfor er jeg ikke bare til det naturlige?

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker at gøre noget ud af mig selv. Jeg har tidligere lavet indlægget Sikke en forvandling hvor jeg ærligt fortalte, hvad jeg har gjort for at ændre lidt på mit udseende..

De sidste par dage har jeg virkelig tænkt, hvorfor er jeg ikke bare til det naturlige? Altså ikke permanent make up, hårfarvning, negle, exstensions osv… Det er nemlig mega dyrt ikke at se naturlig ud! I sidste uge skulle jeg have farvet mine bryn, jep det gør jeg, selvom de er tatoveret, jeg elsker når de er meget mørke næsten sorte, men jeg får dem aldrig mørke nok, synes jeg, og det er jo fordi, de fleste mennesker helst ikke vil have, man kan se de har fået farvet bryn, så de er bange for at farve mine for mørke…

Jeg tror også, det er derfor, det er lidt svært for mig, at forene mig med min gravide krop.. Jeg glæder mig så meget til at få tatoveret mine bryn igen, eyeliner, almindelige tatoveringer, få lavet læber, botox og måske en full mommy make over med fedtsugning, diverse løft osv..

Og tænk hvis det slet ikke siger mig noget, når jeg har født? Mon ikke, jeg bliver jo ikke en helt anden person 🙂

Der er mange, der synes, det “kunstige” udseende ser billigt ud, men så kan jeg kun sige, det er meget dyrt at se billig ud…

Hvor går din grænse?

julianeaxen.com

 

 

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

4 kommentarer

 • Fru Appel

  Min grænse kan trækkes helt klart: Hvis det ikke længere er for min egen skyld, men for at tækkes hr. Appel, samfundsnormer eller andet – så gider jeg ikke mere.
  Så længe det er for min skyld – så giver jeg den gas: Nye bryster, faste negleaftaler (dog kun shellac, mine egne negle er heldigvis så stærke, at gel ikke er nødvendigt), Restylane, farvning af alt hvad farves kan i mit ansigt – voksning af alt andet. Jeg bruger enormt meget tid og (alt for) mange penge på mit udseende – og HVAD SÅ? hvis det nu er noget jeg gerne vil prioritere – så prioriterer jeg det. Jeg er desværre heller ikke vildt naturlig – og jeg ELSKER at være damet og lidt flamboyant rent stilmæssigt. Men det er for min, og kun for min (og lidt for hr. Appels) skyld.
  Og nej, du ændrer ikke personlighed, fordi du bliver mor. Så planlæg du bare, hvad du kunne tænke dig at få lavet hen ad vejen. Med god samvittighed og løftet hoved.
  Jeg synes det er så … falsk…når kvinder bitcher ad hinanden, på grund af de her skønhedsting. Vi har jo alle vores egen stil og vores egen prioritering. Jeg dømmer ikke andre for deres valg (og fravalg) – men oplever dog ofte lidt …hmmm… spændende kommentarer den anden vej fra mine medsøstre – rettet mod alt “det kunstige”. Måske er det også fordi jeg er meget åben omkring det (tag mig som jeg er, eller lad være med at være en del af mit liv). Men det burde jo ikke gøre en forskel!

  Held og lykke med det hele.

  KH

  Fru Appel

  fruappel.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hehe jeg elsker dig sgu (-; Ærlige og skønne væsen <3 Jeg er ultra Speltmama og min evil twin kom idag til at Google "BOTOX og amning". Jeg kender selv svaret og vil aldrig nogensinde forene de to ting. Men også jeg drømmer om at være "glat som en tegneseriefigur".
  Det interessante er ellers at jeg dybest set er mere tilfreds med mig selv end jeg næsten nogensinde har været. Min grænse for hvad jeg vil byde min krop af kemikalier er stadig nedadgående. Min krop har virkelig været god ved mig og jeg synes jeg vil belønne ved at være så naturlig som muligt. Det der "som muligt" kan man jo lege lidt med og justere (-;
  Jeg tror eller jeg ved min grænse går ved når jeg er gravid og ammer. Og selv når jeg tager ud til fødsler eller på barselsbesøg så tænker jeg over ikke at overvælde mig med parfume og håndcreme m kemikalier. Jeg tænker så økologisk som muligt.
  Jeg ved ikke hvad jeg gør når jeg er færdig med at amme men det er ikke utænkeligt at jeg tyr til en smule opstramning hist og pist med lidt af nævnte pølsegift (-;
  Makeup og lyse striber betragter jeg som en fast del af min hverdag og øjenbryn er lavet hos Diana Hvas og jeg får sat øjenvipper på sååå (-; Det tager altså lidt tid at være helt naturlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Jeg kan kun sige i lige måde skønne Speltmama 🙂 Jeg er så spændt på hvordan jeg har det og evt ændre mening i forhold til mit udseende når jeg har født <3 Kys til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flere funktioner på en gang I love it