Bag kameraet...

Hypnose

Jeg har været i hypnose hos skønne Charlotte. Jeg var meget spændt på oplevelsen og lidt nervøs, jeg tror det var fordi, jeg ikke kunne kontrollere hvad der skulle forgå. Men Charlotte er meget behagelig, og jeg kom hurtig til at føle mig tryg. Jeg satte mig godt tilrette, og Charlotte forklarede mig hvad der kom til at ske.
Det var en meget rar og afslappende oplevelse, det tog ca. 60 min og jeg var tilstede under behandlingen uden at være helt tilstede.. Skal opleves..

Jeg kom med flere forskellige problemer, jeg gerne vil have kigget på, men det ene var at give slip på en person i mit som ikke var god for mig. Jeg kunne umiddelbart ikke mærke noget efter behandlingen, men efter et par måneder er der sket noget. Jeg har sagt farvel til personen, og har ikke haft kontakt med personen i et par måneder. Jeg ser fremad nu, og det da helt sikkert det har rykket ved noget i min underbevisthed.

Jeg synes det er en spændende måde at rykke ved nogle ting i ens liv, og det er helt sikkert, en af de ting der skal prøves, før man giver helt op.

De bedste anbefalinger herfra…

Se mere om Charlotte her: http://www.facebook.com/juliane.axen#!/bangcharlotte?fref=ts
Send en mail: charlotte@charlottebang.dk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bag kameraet...