Må man godt sige det?

I aften falder jeg i søvn med disse følelser i kroppen

Det er ikke alle ting, vi har nemt ved her i livet, og en af de ting jeg har haft rigtig svært ved, og som jeg stadig øver mig rigtig meget på, er at bede om hjælp og lære mine grænser bedre at kende. At bede om hjælp har i mange år ikke været noget, jeg har kunne finde ud af, jeg er derimod blevet sur og tvær og mega stresset, fordi jeg ville alt selv, og udover det har det kostet mig rigtig mange penge. Men jeg prøver at blive bedre til at spørge mit netværk om hjælp, og ved I hvad, der sidder stort set altid en, der kan hjælpe og gerne vil hjælpe. Jeg er helt rørt over den situation, jeg er i nu, hvor der er nogle mennesker, der hjælper mig med nogle ret store opgaver, som vil have kostet mig mange penge.

Der sker så mega mange spændende ting lige for tiden, og jeg løfter snart sløret for dem… En ting er helt sikkert, jeg falder i søvn med en rigtig dejlig følelse i kroppen i aften, jeg er fyldt med taknemmelighed, lykke og gå på mod. Min dejlige mand afsluttede også lige dagen idag med at forære mig en massage, mens hans puttede Victoria. Han har virkelig forkælet mig udover al forventning på denne ferie… Jeg er så heldig, at han har valgt mig og elsker mig..

Hvordan har din dag været? ❤️

img_1558

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man godt sige det?