Jeg lader mig falde…

I do it my way

I går var jeg til healing hos min fantastiske healer Merete Bülow Nielsen. Merete fylder mig altid op med kærlige, lysende og positive engle energier. Jeg elsker at snakke med hende, Merete er sådan en kvinde jeg altid får lyst til at putte mig ind til. Men det jeg har lært i går er, at det er okay, at være tro mod sig selv, og når min opførsel trigger noget hos andre, er det nogle af deres mønstre der bliver trigget. Jeg øver mig rigtig meget i at gå ind i følelsen, så jeg kan lære at slippe den. Jeg kan mærke, at jeg er på rette vej, NU er tiden inde til at tage vare på det lille barn inde i mig og være der for hende. Jeg er nok i mig selv, og jeg er god nok som jeg er. Det er en proces, men jeg er helt sikker på, at der bliver passet på hende nu, og jeg lytter til hende. Jeg bliver nødt til at have mig selv med hele vejen! Puha dyb vejrtrækning?

 

 

I dag har jeg så haft besøg af en fantastisk nummerolog som tog kontakt til mig efter hun havde set mig i ?mit publikum? på DR1. Det var helt vildt, hvad hun kunne fortælle om mig ud fra mit navn, det var bare spot on! Så nu er processen sat i gang med at få nye energier ind den vej, er så spændt på hvad hun finder frem til.

 

 

 

Nogle tanker jeg også har haft de sidste dage.. Hvorfor er der så mange der higer efter ro, hvorfor er vi så mange der ikke har os selv med i det vi gør, mange der har brug for meditation, mindfullness og rolige omgivelser??

Skriv en kommentar

 • Anja

  Der er mange måder man finder ro på. Nogle føler ro når der er fuld drøn på og andre sætter sig og læser en bog. Men tror at alle har brug for at føle ro i deres hverdag. For mit vedkommende har jeg mest ro når der ikke ligger for meget på mit skrivebord. Hvis der ligger tusind ting som er uafsluttet får jeg stress. Orden giver mig ro og overskud.
  Mange fordyber sig også i et eller andet. Jeg kan godt lide at ligge og lytte til musik, så slapper/kobler jeg af. Andre dyrker yoga eller noget helt andet. Men tror det er vigtigt at slappe helt af en gang i mellem 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Juliane

   Jeg tror helt sikkert du har ret Anja, men jeg synes også der er meget vi alle skal leve op til, så jeg forstår godt de mennesker der trækker sig fra by livet. Jeg øver mig i at koble af, meget at mit stress kommer fra mine tanker, så jeg skal lære ikke at være så meget i mit hovedet men komme ned i kroppen. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anja

   Ja tror du har helt ret med hensyn til by livet :). Ved ikke om jeg kunne leve i en storby, er selv fra landet ville nogle nok kalde det. Tror mange har et stresset arbejde, hvor man skal nå mere end man kan. Så når de kommer hjem, har de stadig arbejdet i hovedet, så de slipper det faktisk ikke. Det tror jeg vi alle har oplevet og det er nok det man skal lære. Man arbejder på arbejdet og har fri når man har fri. Det er lettere sagt end gjort, det ved jeg godt :). Det kunne være du skulle tage på ferie på landet sammen med Balto. Slappe af langt væk fra arbejdet og tænke på noget helt andet 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg lader mig falde…