Sådan gik mødet

I tager altså fejl 

I min graviditet fik jeg rigtig mange gode råd. Jeg fik kærlige beskeder om at det hele nok skulle gå, og mange søde opbakkende råd som jeg tog til mig. 

Men flere skrev til mig, at jeg skulle nyde mine lange negle, for det vil være helt umuligt med en baby, men der tager I fejl. Er man som jeg vant til at have lange negle, er det absolut intet problem! Jeg niver ikke Victoria eller får puha op under neglene endnu i hvert fald. Derimod elsker Victoria at kigge på mine negle og røre ved dem. 
Så til alle jer dejlige kommende mødre, I kan sagtens beholde de lange negle, når I får en dejlig baby.
Mine negle er lige blevet lavet Idag så jeg er klar til dåben på lørdag ❤️.
De er lyserøde med søde sløjfer…     

   

4 kommentarer

 • Julie Elsborg

  Selvfølgeligt! Godt, at du holder fast i den del af dig selv, og hvorfor skulle vi ikke det? Jeg har aldrig gjort i at få lavet negle, men det har betydet meget for mig at holde fast i dagligt bad, makeup på øjnene, holde mine bryn pæne, håret ikke er fedtet osv. Den første måned var det en udfordring, men det lykkes mig dog. Den der forfængelighed har jeg ikke ville give slip på, for det er SÅ meget en del af mig. Og det er nemlig lige præcis det der med, at vi skal huske at have os selv med, for det er en karrusel tur at blive mor; vild og ret spændende! God weekend 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Kære Julie

   Du har SÅ meget ret! Og hvor er det sejt du har holdt fast i dig selv og gør det der skal til for at du har det godt.

   Rigtig god weekend.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hvor får du lavet så fine negle henne? Hvis man må vide det 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan gik mødet