Mommy make-over

Idag har jeg været ude i den virkelige verden, altså sådan rigtigt ude

Idag har jeg været ude i den virkelige verden, altså sådan rigtigt ude. Jeg måtte forkæle mig selv lidt, efter at have lavet ingenting i 13 dage.

Så jeg fik en hurtig og spontan tid hos søde Tanja, som har Wow kosmetolog & Frisør. 

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg ikke har været i bad så mange gange, de sidste par uger🙈, så jeg synes mit ansigt trængte til en kærlig og plejende hånd og gode produkter.Jeg skal lige love for, at Tanja kan sit kram! Mit ansigt fik en fantastisk behandling, og jeg fik gløden tilbage i huden. Tanja er grundig og virkelig professionel.

Lige nu kan du også blive forkælet af smukke Tanja, du kan få -20% på alle ansigtsbehandlinger med koden juliane20%, skriv det i kommentar feltet.

Idag er det 13 dage siden jeg blev opereret og fik min mommy make-over, det er helt uforståeligt, at der allerede er gået 13 dage. Jeg føler de 13 dage er fløjet afsted, og jeg nyder virkelig, at jeg kan mere og mere fra dag til dag. Der er stadig noget vej endnu, til jeg er helt på benene, men fremad går det, og det er det vigtigste .

Ha´en dejlig aften 🙂

1 kommentar

  • Tina

    Du er bare så smuk kære Juliane 🙂
    Og hvor er det et godt billede af gemalen og alle børnene og hvor er hun blevet stor og sød jeres dejlige datter 🙂
    Glædelig jul til jer3 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mommy make-over