IIHHHH… det er blevet så fint!

At indrette og lave om er en af mine meget store passioner, jeg har siden Living by Juliane Axen, hvor I kan se lidt af mit arbejde. Det er et stykke tid siden jeg har lagt noget op her på bloggen om indretning, men jeg synes lige I skal se det sidste, jeg har indrettet. Jeg har haft frie hænder, det skulle dog gøres praktisk, hyggeligt og lidt anderledes.

Det er denne gang der trængte til et pift.

IMG_1693.JPG

IMG_1690.JPG

IMG_1694.JPG

IMG_3042.JPG

IMG_3041.JPG

IMG_3047.JPG

IMG_3048.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger Pernille Uhrbrand, Hold da fast det har været en rejse med op- og nedture, tudetude og stråleture