Sig mig engang er der ikke lige langt

Ikke for sarte sjæle

Der er nok nogen der stejler over dette indlæg, men jeg skriver det fordi, jeg gerne vil have nogle gode råd, og jeg har ikke brug for at høre, det kan gøres på en sundere måde, eller du er mor tænk dig om, for det gør jeg, men jeg ved også hvad der virker for mig.

Jeg har ALDRIG taget stoffer, og jeg har ikke drukket alkohol i ca. 15 år (ja det er ret vildt ik), jeg ryger cigarretter nogen gange, og det er min last. Men jeg er ikke pille forskrækket, da jeg jo har haft hovedpine i så mange år, og har måtte tage forskelligt medicin. Jeg kan tåle ret meget, min krop reagere ikke så stærkt på medicin. Da jeg fik en fedtsugning på maven i 2004, kunne de ikke få mig i narkose, så jeg fik 4 gange hvad et normalt menneske får, før jeg faldt i søvn, hvilket resulterede i at jeg havde svært ved at vågne. Men dette er et eksempel på hvordan min krop reagere.

Jeg er helt utrolig ked af de ekstra kilo, jeg render rundt med efter min graviditet, især fordi jeg ikke kan passe mit tøj, så nu skal der ske noget. For en del år siden fik jeg Letigen piller, og de virkede, men de er for mit vedkommende desværre ikke til at få mere pga. bivirkningerne. Men jeg har brug for et skub til de sidste kilo. Så det jeg egentlig gerne vil have hjælp til er noget appetitnedsættende, hvad virker for dig? Piller eller andre gode fif? Jeg har brug for at smide nogle kilo hurtigt, det fylder enormt meget hos mig psykisk, at jeg ser ud som jeg gør med ekstra sul på kroppen. Og jeg elsker Victoria overalt på jorden, men jeg har mange gange fået at vide “det er jo det hele værd når du har hende”, men i min verden kan de to ting ikke sammenlignes. At være gravid var ikke noget, jeg var særlig glad for, og selvfølgelig elsker jeg min datter, men jeg elsker også mit udseende, og har gået meget op i det før i tiden og det gør jeg stadig. Derfor skal der ske noget nu! Håber du sidder derude med et godt råd 🙂

julianeharkjaer.dk

Alle negative kommentarer frabedes – tak 🙂

FØLG GERNE BLOGGEN VED AT KLIKKE HERUNDER:

BLOGLOVIN' FACEBOOK INSTAGRAM

</div

10 kommentarer

 • Janne

  Jeg tabte 25 kg ved hjælp af diætist, men de sidste ville bare ikke af. Men jeg har tabt de sidste ved at følge kostplanen i Mascha Vangs nye bog. Der røg et kg om ugen.
  Piller har jeg dårlige erfaringer med, alt hvad jeg har tabt der er kommet på igen. Min erfaring er at det ikke kan gå hurtigere end 1 kg om ugen. Men man skal være total striks de uger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Janne

   Wow hvor er det flot! Og du har nok ret altså både og, jeg har været på kure hvor jeg ikke har taget det på jeg har tabte, så det kan lykkes 🙂

   Tak for tippet.

   Knus Juliane

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • C9 til at starte med hjælper dig i gang med de første 5 kilo…. det tager 9 dage. kontakt Maibritt Vingsøe hun hjal mig… jeg smed 10 kilo på 2 måneder…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er ret vildt, du bliver nødt til at skrive at du frabeder dig negative kommentarer. Folk er simpelthen så hurtige til at sætte sig til tasterne og dømme andre, hvilket jeg virkelig ikke forstår. Selvfølelig elsker du din datter mere end noget andet, men derfor kan du vel godt sige, at du ikke var vild med din graviditetskrop? hvordan søren hænger de to ting sammen? 😀 Og du bliver da kun en bedre mor, hvis du selv er glad og føler dig godt tilpas, fremfor at bruge mental energi på at være ked af det over de ekstra kilo.
  Med hensyn til vægttab har jeg ikke den store erfaring mig selv, men jeg elsker at lave sunde opskrifter og finde bevægelse, der hvor det giver mening i min hverdag. Mit bedste råd er nok at finde noget, hvor du ikke skal ændre for meget i din hverdag. Er det for besværligt med maden, skal trænes tvinges ind i kalenderen og craver du alt muligt andet, så holder de nye vaner aldrig mere end et par uger og bliver bare en kedelig omgang 🙂 Rigtig meget held og lykke med projektet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Hej Anna

   Ja det er lidt ærgeligt, men lige på dettte indlæg kunne jeg ikke overskue at høre noget negativt <3 Jeg giver dig så meget ret..og tusind tak.

   Stort Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tascha

  Hej søde Juliane.
  Jeg ved hvordan du har det, jeg ka heller ik komme af med de sidste kg det er SÅ pres. Og lige præcis, siger folk jamen det er jo det værd osv osv.. Øhhhh det har sgu da ik en skid med det at gøre. Gider ik ligne en fed hval bare fordi jeg har født en unge! SLUT.. Jeg kæmper hver dag for at spise sundt, og prøver at dyrke motion. Men det er en hård kamp. Ved godt det ik var meget råd men JEG FORSTÅR DIG 100% 😘❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Åh hvor er jeg vild med dig ❤️ lige præcis du er nu hot! Der er mega pres jeg mangler stadig 12 kg

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv

  Hej Juliane😊 Tjek Facebook gruppen Jens Ole’s effektive slankekur.
  Det er en 28 dages kur hvor de fleste smider en 5-10 kilo. Jeg er selv på den nu og smidt 3 kg på første uge.

  Stort held og lykke 😊😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • julianeaxen

   Tak søde er lige blevet medlem men jeg er for kræsen ser det ud til

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sig mig engang er der ikke lige langt